Messi nu a scăpat! Cea mai tare glumă apărută pe internet după ce a ratat penalty-ul cu Islanda

417
Messi nu a scăpat! Cea mai tare glumă apărută pe internet după ce a ratat penalty-ul cu Islanda - ad05mgixn2mymjk1mdg0yteyyju1ymzj-1529221355.jpg

Articole recomandate

Islanda a produs prima supriză a Cupei Mondiale din Rusia, reușind să obțină un rezultat de egalitate, scor 1-1, în fața finalistei de acum 4 ani, Argentina.

Leo Messi putea aduce victoria sud-americanilor, dar cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a ratat un penalty în repriza a doua. În schimb, internauții nu au ratat șansa de a-l ironiza pe rețelele de socializare, unde au apărut mai multe meme-uri avându-l ca subiect pe fotbalistul de 30 de ani.


Probabil cea mai reușită glumă este cea în care Messi e reprezentat ca o participantă la un concurs de frumusețe purtând o panglică pe care scrie "Miss Penalty".


La finalul partidei de la Moscova, jucătorul celor de la FC Barcelona era extrem de dezamăgit și aproape imposibil de consolat de către colegii săi.

"Mă simt responsabil pentru acel penalty, ar fi putut schimba totul", declarat Messi, care a insistat că Argentina ar fi meritat să câștige.


Messi a devenit doar al treilea argentinian care irosește o lovitură de pedeapsă la Cupa Mondială, după Fernando Paternoster, contra Mexicului, în 1930, și Ariel Ortega, împotriva Suediei, în 2002.

Mai mult decât atât, Argentina a ratat ultimele două penalty-uri de care a beneficiat la Mondiale. Precedentul a fost cel al lui Ortega, acum 16 ani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.514 secunde