Marii baschetbaliști din NBA, cu gândul la Kobe Bryant

1042
Marii baschetbaliști din NBA, cu gândul la Kobe Bryant - baschet-1595509315.jpg

Articole de la același autor

Superstarul echipei Los Angeles Lakers, LeBron James, care se pregătește pentru reluarea sezonului NBA la Orlando, a mărturisit luni că, la fel ca și coechipierii săi, se gândește zilnic la Kobe Bryant și la fiica sa Gianna, morți într-un tragic accident de elicopter la finele lunii ianuarie, relatează AFP.


"Nu trece o zi fără să mă gândesc la Kobe", a spus LeBron câtorva ziariști prezenți în "bula" de la Disney World Resort din Florida, unde campionatul urmează să se reia pe 30 iulie.


"Nu trece o zi fără ca echipa noastră să-și aducă aminte de el și de Gianna, ne gândim la soția lui Vanessa și la celalte fete ale sale. Ei fac parte din familia Lakers. Noi purtăm tot timpul numerele 24, 8 și 2 cu imensă mândrie", a adăugat James.
Kobe Bryant, supranumit "Black Mamba", a încetat din viață, la vârsta de 41 ani, în urma unui accident de elicopter produs în luna ianuarie, în apropiere de Los Angeles.


El și-a petrecut întreaga carieră la Los Angeles Lakers, echipă alături de care a câștigat cinci titluri de campion al NBA.
LA Lakers, liderul Conferinței de Vest din liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), va deschide balul pe 30 iulie contra lui LA Clippers, următoarea clasată și una din marile sale rivale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0866 secunde