Maria Sharapova s-a operat la umărul drept

593
Maria Sharapova s-a operat la umărul drept - tenissharapova-1551343879.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea rusă de tenis Maria Sharapova a declarat forfait pentru turneul WTA de la Miami (19-31 martie), după ce a fost supusă unei "mici" intervenții chirugicale la umărul drept, pentru a-și trata o leziune cu care se confruntă de mai multe luni, informează AFP.

"După ce am ascultat câteva opinii diferite ale medicilor, din diferite țări, săptămâna trecută m-am supus unei mici proceduri, care va avea nevoie de câteva săptămâni pentru a se vindeca", a anunțat Sharapova pe rețelele de socializare.

"Chiar dacă acest proces a fost foarte lung, rămân incredibil de motivată pentru a reveni mai puternică și, mai ales, fără durerile pe care le-am resimțit atunci când am jucat, de la începutul anului", a adăugat rusoaica.

În vârstă de 31 ani, Maria Sharapova a disputat doar opt meciuri în 2019 (6 victorii și 2 înfrângeri). Ea ocupă în prezent locul 29 în clasamentul WTA și a fost eliminată în optimile de finală la Openul Australiei, primul turneu de Mare Șlem al anului.

La finele lunii ianuarie, Sharapova a participat la turneul de al Sankt Petersburg (Rusia), însă a abandonat după victoria obținută în primul tur în fața australiencei Daria Gavrilova.

Maria Sharapova a mai fost operată la același umăr drept în anul 2008. La jumătatea acestei luni, ea a anunțat că nu va participa la turneul de la Indian Wells, care va debuta pe 4 martie.

Următorul turneu care figurează în programul său este cel de la Stuttgart (Germania), începând din 22 aprilie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3653 secunde