Lupta rămâne deschisă în Premier League. FC Liverpool și Man City merg umăr la umăr

602
Lupta rămâne deschisă în Premier League. FC Liverpool și Man City merg umăr la umăr - fotballiverpool-1551343718.jpg

Articole recomandate

FC Liverpool și Manchester City, ocupantele primelor două locuri în campionatul de fotbal al Angliei, au reușit să se impună în meciurile disputate miercuri seara, menținând astfel diferența de un punct în clasament la finalul etapei a 28-a a sezonului.

Liderul Liverpool a obținut o victorie categorică pe teren propriu, cu scorul de 5-0, în fața formației Watford, grație dublelor lui Sadio Mane (9, 20) și Virgil van Dijk (79, 82) și reușitei lui Divock Origi (66).

Manchester City a avut, în schimb, o misiune mai dificilă în fața formației West Ham United, de care a trecut la limită, cu 1-0, în urma unui penalty transformat de Sergio Aguero (59).

Tot miercuri, Manchester United a învins învins în deplasare, cu 3-1, echipa Crystal Palace, grație golurilor lui Romelu Lukaku (33, 52) și Ashley Young (83), în timp ce pentru gazde a înscris Joel Ward (66).

Cel mai așteptat duel al serii de miercuri a avut loc pe stadionul londonez Stamford Bridge, unde Chelsea a dispus cu 2-0 de concitadina Tottenham, prin reușita lui Pedro (57) și autogolul lui Trippier (84).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7163 secunde