€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Luis Suarez, la pământ! Mesajul lui Neymar când l-a văzut că plânge ca un copil

Ştire online publicată Sâmbătă, 29 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
foto: digisport.ro
Luis Suarez, la pământ! Mesajul lui Neymar când l-a văzut că plânge ca un copil - ptyzniz6yz0xjmhhc2g9zjm1ymjmy2y5-1561883346.jpg
Neymar i-a transmis un mesaj de încurajare lui Luis Suarez, cel care a devenit eroul negativ al disputei Uruguay-Peru 0-0 (4-5 la penaltyuri), din sferturile Copa America. Starul Barcelonei a fost singurul care a ratat de la punctul cu var la loviturile de departajare.Cea mai titrată echipă din istoria competiției (15 trofee) pleca mare favorită în disputa cu Peru, formație distrusă în grupe cu 5-0 de Brazilia. Uruguay a avut trei goluri anulate cu VAR-ul, astfel că s-a ajuns la loteria loviturilor de departajare.

Unde Luis Suarez, golgheterul all-time al celeștilor a fost singurul care a ratat. Inevitabil, la final vârful de 32 de ani s-a simțit responsabil pentru ratarea calificării și a plâns ca un copil. Scenele l-au impresionat și pe Neymar, fostul său coleg de la Barcelona, care a ținut să îl îmbărbăteze.


"Ridică-te! Ești cel mai bun, frate! Te iubesc, prietene", a scris Neymar pe Instagram.


Neymar (care a ratat Copa America din cauza unei accidentări) și Suarez ar putea fi din nou colegi la Barcelona din sezonul viitor, starul lui PSG fiind în cărți pentru o revenire pe Camp Nou.

58 de goluri în 110 partide are Suarez pentru națională, fiind cel mai bun marcator din istoria Uruguayului.

În semifinalele competiției se vor întâlni Brazilia - Argentina și Chile - Peru, scrie digisport.roDistribuie :

Sport Internaţional

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.6717 secunde