Jurgen Klopp, despre oficialii UEFA: "Băieții ăștia... nu știu ce mânâncă la micul dejun"

737
Jurgen Klopp, despre oficialii UEFA:

Articole recomandate

Liverpool a reușit una dintre cele mai spectacouloase reveniri din istoria fotbalului și a eliminat-o pe Barcelona, în semifinalele UEFA Champions League. După 0-3 pe Camp Nou, elevii lui Jurgen Klopp au reușit un incredibil 4-0 în retur și s-au calificat în finala de la Madrid, unde o vor întâlni pe Tottenham.

Ultimul act se va disputa pe 1 iunie, pe Wanda Metropolitano, iar călătoria la Madrid va fi o adevărată misiune pentru fanii lui Liverpool: prețuri exorbitante pentru zboruri și cazare. Chiar și așa, suporterii "Cormoranilor" au avut parte de o mai mare provocare la finala de anul trecut, de la Kiev.

La fel se va întâmpla în acest an cu fanii lui Chelsea și cei ai lui Arsenal, care vor avea de parcurs un drum lung până la Baku, în Azerbaidjan, pentru finala Europa League. De la Londra la Baku sunt peste 4.000 de kilometri, însă nu neapărat distanța este problema, ci modul în care poate fi parcursă. Baku se află în extremitatea estică a Europei, pe malul Mării Caspice, iar de la Londra nu există niciun zbor direct, fiind necesare escale la Istanbul sau la Kiev.


Jurgen Klopp a luat atitudine și a vorbit despre deciziile UEFA de a organiza finalele competițiilor europene în orașe cum sunt Kiev sau Baku.

"Sută la sută sunt de partea fanilor. E evident că cei de la agențiile de turism și de la hoteluri nu sunt proști. E dificil și cred că Madridul este extraordinar de scump. Dar măcar nu e în cealaltă parte a lumii.

Să mergi la Baku pentru o finală european e cu adevărat amuzant. Băieții ăștia... nu știu ce mânâncă la micul dejun atunci când iau deciziile. Anul trecut am mers la Kiev, un oraș foarte frumos, dar era puțin probabil ca o echipă din Rusia sau din acea parte a lumii să joace finala.

Trebuie să mergi până acolo și să te pregătești pentru asta. Și Baku? N-am nicio idee cum poți ajunge acolo sau dacă există zboruri. Aceste decizii trebuie să fie mai rezonabile. Pare lipsă de responsabilitate, nu știu cum pot face așa ceva.

Iar în orașele care organizează finalele, ar trebui să existe o limită de preț sau ceva de genul. Am auzit că în Madrid unele camere pe care de obicei plătești 100 de lire costă acum 2700 de lire. E o nebunie!", a declarat Jurgen Klopp.


sursa: digisport.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.737 secunde