Jumătate de miliard de euro pentru trei staruri. Lista de lux a lui Perez

984
Jumătate de miliard de euro pentru trei staruri. Lista de lux a lui Perez - 15438795551137-1556014977.jpg
Real Madrid se pregătește de o adevărată revoluție. După plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus, Florentino Perez nu a adus niciun star care să îl înlocuiască. Președintele Realului e dispus să compenseze în această vară prin aducerea a 3 staruri.

Florentino Perez e dispus să investească 500 de milioane de euro în trei jucători. Este vorba de Eden Hazard, Paul Pogba și Neymar. Ultimul a revenit în atenția celor de la Real Madrid după ce Kylian Mbappe a anunțat că vrea să mai rămână la PSG, scriu cei de la Calciomarcato.com.

La Real Madrid există și o listă cu plecări, pe care se regăsește și Balonul de Aur, Luka Modric, care poate ajunge la Inter. De asemenea, viitorul este incert și pentru Isco, Varane, Bale sau Kroos, scrie digisport.ro


Real Madrid va semna un nou contract cu Adidas, în urma căruia va încasa cea mai mare sumă din istoria fotbalului. Potrivit publicației spaniole Marca, madrilenii s-au înțeles în privința continuității, iar noul acord va fi semnat înainte de finalul actualului sezon și se va întinde pe 12 ani.

Eliminarea prematură din Champions League, în optimi, nu le-a redus madrilenilor veniturile preconizate, însă acest contract vine să compenseze acest aspect. Astfel, în toată această perioadă de 12 ani, Real va primi 1,6 miliarde de euro, adică 120 de milioane de euro pe an, iar contractul va fi scadent în 2031.



sursa: digisport.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5057 secunde