Mai multe ştiri online:

Încep Jocurile Olimpice de Iarnă! Curlingul are onoarea de a deschide balul

Ştire online publicată Joi, 08 Februarie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeongchang (Coreea de Sud) se vor desfășura în perioada 9-25 februarie, însă primele întreceri vor începe astăzi.

De la ora 2.00 (ora României) încep partidele de curling, la dublu mixt, unde sunt programate cinci partide. Acestea vor fi urmate de alte cinci partide de curling, de la ora 13. Ziua se închide cu calificările probei masculine de sărituri cu schiurile, de la ora 14.30. Ediția din acest an a Jocurilor Olimpice de Iarnă este transmisă în direct, de Televiziunea Română (TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD, TVR Moldova și TVR+). Ceremonia oficială de deschidere este programată duminică, de la ora 21.30, în direct pe TVR și TVR HD.

Delegația României a deplasat în Asia o delegație formată din 28 de sportivi. Echipajul de bob 2 feminin, alcătuit din constănțeanca Andreea Grecu și Maria Constantin (antrenor în cadrul CSSI Mamaia), pregătite de prof. constănțean Paul Neagu, va intra în concurs marți, 20 februarie, în calificări, finala fiind programată o zi mai târziu.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Jocurile Olimpice de iarnă 2018

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8617 secunde