"I-aș face 10 statui, nu una. Sincer, merită orice. Sunt mulți fotbaliști buni, dar el este din altă dimensiune"

905

Articole recomandate

Leo Messi va juca până la 45 de ani, crede președintele Barcelonei, Josep María Bartomeu. Argentinianul de 31 are contract cu gruparea blaugrana până în 2021, dar șefii catalanilor au demarat deja tratativele pentru a-i oferi o nouă înțelegere superstarului care a reușit un nou sezon de excepție.

"Nu voi apuca ziua în care se retrage Messi ca președinte la Barcelona. Va juca mult și bine după ce eu voi pleca, este capabil de sezoane memorabile. Iar picioarele lui sunt departe de final. Uitați-vă la lovitura liberă din care a dat gol lui Liverpool. Este la distanță mare de poartă, dar mingea este lovită perfect, plutește și intră în poartă. Messi e mai puternic ca niciodată," au fost cuvintele lui Bartomeu.

Messi a marcat golul cu numărul 600 din carieră și Barcelona este aproape de o nouă finală de UEFA Champions League. Argentinianul și-a purtat deja echipa spre un triumf, titlul în La Liga, al 33-lea său trofeu din carieră.


"Eu sper că Messi va juca până la 45 de ani! Nu știu ce are de gând să facă, dar ar fi fantastic să fie în echipă când vom inaugura noul stadion. Și vă dezvălui ceva - toți patronii sau conducătorii care vin pe Camp Nou au o singură întrebare dacă va juca Messi. Sunt fani ai echipei lor, dar și ai lui Messi!", a dezvăluit președintele Barcelonei.

Se pregătește statuia lui Messi pe Camp Nou


Stadionul Barcelonei va fi renovat până în 2023 și se va adăuga un acoperiș retractabil, iar capacitatea va ajunge la 105 mii de locuri. Bartomeu are deja pregătită o surpriză. Întrebat dacă arena va avera o nouă statuie alături de cea a lui Ladislau Kubala, președintele Barcelonei a răspuns, mai în glumă, mai în serios.

"I-aș face 10 statui, nu una. Sincer, merită orice. Sunt mulți fotbaliști buni, dar el este din altă dimensiune", au fost elogiile conducătorului grupării catalane.

Messi a marcat în acest sezon 48 de goluri pentru Barcelona în toate competițiile, dintre care 34 în La Liga.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.301 secunde