Goluri pentru românii din campionatul Bulgariei

604
Goluri pentru românii din campionatul Bulgariei - fotbalbulgaria-1552822313.jpg

Articole de la același autor

Fotbaliștii români Dragoș Grigore, Claudiu Keșeru și Sergiu Buș au marcat în meciurile jucate de formațiile lor, sâmbătă, în campionatul Bulgariei.

Grigore a marcat primul său gol în tricoul campioanei Bulgariei, Ludogoreț Razgrad, care a surclasat-o pe Septemvri Sofia cu 6-0, pe teren propriu, în etapa a 26-a.

Fundașul român, care a pasat decisiv pentru deschiderea scorului, a marcat în min. 24, din penalty. Claudiu Keșeru a închis tabela, în min. 63. Pentru Ludogoreț au mai înscris Jakub Swierczok (8, 21) și Marcelinho (42, 55).

Dragoș Grigore și Adrian Popa au fost integraliști la gazde, Claudiu Keșeru a fost introdus în min. 27, iar Cosmin Moți nu a făcut parte din lot. Keșeru a ajuns la 18 goluri marcate în 26 de partide.

Atacantul Sergiu Buș, integralist, a înscris un gol pentru Levski Sofia, victorioasă cu 4-3 pe terenul echipei FK Vereia Stara Zagora. Buș a obținut penalty-ul din care Davide Mariani a deschis scorul (27) și a marcat al doilea gol al echipei sofiote, în min. 33. Pentru oaspeți au mai marcat Stanislav Kostov (38) și Valeri Bojinov (70 - penalty). Pentru echipa Vereia au marcat Nuno Reis (29, autogol), Lola (56) și Denislav Stancev (90).

Gazdele au rămas în zece oameni din min. 69, când a fost eliminat Șota Gvazava.

Buș are doar 2 goluri marcate în 16 meciuri în acest campionat.

În clasament, pe primul loc se află Ludogoreț Razgrad, 62 puncte, urmată de ȚSKA Sofia, 57 puncte, Levski Sofia, 54 puncte, Botev Plovdiv, 45 puncte, etc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7792 secunde