€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Floyd Mayweather, imagine intrigantă: "Asta e independența mea!"

Ştire online publicată Vineri, 05 Iulie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Floyd Mayweather a făcut o nouă aroganță în stilul caracteristic. De ziua Statelor Unite ale Americii, fostul pugilist a postat pe Instagram o imagine în care apare la o masă plină de bani.

Conform lui Floyd Mayweather, care a realizat și un clip video, pe masă se afla suma de 1,8 milioane de dolari. De asemenea, fostul pugilist și-a expus și o geantă Chanel pe care a primit-o de la fostul designer Karl Lagerfeld. Floyd Mayweather are o avere de aproximativ 700 de milioane de dolari.

"Mi s-a spus că 'Cea mai gălăgioasă persoană din cameră este cea mai slabă'. Asta e valabil și pentru cei care fac ilegalități. În cazul meu, mă bucur că pot să-mi etalez averea făcută legal și să mă laud cu faptul că un negru, care a crescut în sărăcie, a depășit orice așteptare și nu-i păsă de ce crede lumea. La mulți ani de 4 iulie! Asta e independența mea! Acum să înceapă artificiile”, a a fost mesajul transmis de Mayweather, care a mai revenit cu postare.

"Tot ce am auzit de 23 de ani. 'Tot ce face Mayweather e să se laude cu mașina lui, cu bijuteriile lui, casele lui, cu doamnele lui, hainele și banii lui'. Sunt fericit că ați petrecut peste două decenii să mă urâți pe mine în loc să faceți bani", a mai transmis Floyd Mayweather, scrie digisport.ro

Distribuie :

Sport Internaţional

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.6273 secunde