€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Florin Andone, lăudat de antrenorul său după ultima etapă

Ştire online publicată Sâmbătă, 02 Martie 2019. Autor: Mihai CHELEȘ
Antrenorul lui Brighton & Hove Albion, Chris Hughton, a lăudat impactul avut sâmbătă de fotbalistul său Florin Andone, autorul singurului gol al meciului de sâmbătă cu Huddersfield Town din etapa a 29-a a campionatului Angliei, scrie BBC.


La prima sa apariție după o suspendare de trei meciuri, atacantul român, introdus în minutul 57 în locul lui Glenn Murray, a marcat în minutul 78 cu o lovitură de cap și a ajuns la cinci goluri pentru Brighton în toate competițiile.


Hughton a recunoscut că echipa sa a simțit "puțină nervozitate și frustrare" deoarece meciul era unul închis. "(...) ținând cont de joc și de posesie, noi a știut că putem deschide apărarea adversă și Florin (Andone) a însemnat un atu", a declarat tehnicianul.


"Nu a fost vorba doar de gol, când trimiți un jucător de rezervă îți dorești un impact și din primul până în ultimul moment el a avut un impact. I-a întins pe fundașii adverși, a pătruns în zone bune și asta e tot ce-ți dorești. Când pot să dea un gol, e și mai bine, așa cum a făcut Florin", a spus Hughton.


Înainte de gol, Andone a avut o ocazie, dar portarul Jonas Lossl a apărat. Andone evoluează din vara anului trecut la echipa engleză.


Brighton se află pe locul 15, cu 30 de puncte din 28 de meciuri, la 5 puncte de primul loc retrogradabil, pe care este Cardiff.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Sport Internaţional

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3742 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1106 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 1.2138 secunde