Federația spaniolă l-a demis pe Lopetegui. Cine se va ocupa de echipă în Rusia

219
Federația spaniolă l-a demis pe Lopetegui. Cine se va ocupa de echipă în Rusia - julenlopetegui-1528898363.jpg

Articole de la același autor

Federația spaniolă de fotbal l-a demis miercuri pe selecționerul Julen Lopetegui, a anunțat președintele Luis Rubiales, cu prilejul unei conferințe de presă desfășurate la Krasnodar, unde este tabăra generală a campioanei mondiale din 2010, cu doar două zile înainte de debutul împotriva Portugaliei la Cupa Mondială 2018.


Decizia federației survine după ce Real Madrid a anunțat marți transferul tehnicianului spaniol, care urma să preia echipa de club după finalizarea CM 2018.


"Ne-am văzut obligați să renunțăm la selecționerul național. Nu mă simt trădat. Julen Lopetegui a realizat o muncă impecabilă. Negocierile cu Real au avut loc fără o comunicare cu federația. Pentru găsirea unui înlocuitor se lucrează deja, vom comunica mai târziu", a declarat președintele Federației Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales.
Federația Spaniolă de Fotbal a anunțat că naționala va fi condusă la Cupa Mondială 2018 de Fernando Hierro. Fostul fundaș al Realului, acum în vârstă de 50 de ani, ocupa funcția de director sportiv.


"Fernando Hierro își va asuma rolul de selecționer al naționalei la Campionatul Mondial din Rusia și va apărea în fața presei alături de președintele RFEF, Luis Rubiales. Apoi, va conduce primul antrenament, iar vineri va debuta, la Sochi, pe banca Spaniei, împotriva Portugaliei", se arată pe site-ul oficial al Federației Spaniole.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0268 secunde