€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

FC Nantes a reclamat Cardiff City la FIFA. "Canarii" n-au primit privind prima tranșă din transferul lui Emiliano Sala

Ştire online publicată Joi, 28 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
FC Nantes a sesizat FIFA privind plata primei tranșe din transferul către Cardiff City a jucătorului argentinian Emiliano Sala, decedat pe 21 ianuarie 2019.


FC Nantes a recurs la această măsură după ce Cardiff City a întârziat plata a șase milioane de euro, conform acordului între cele două cluburi. Valoarea totală a transferului se ridică la 17 milioane de euro.


Cei de la FC Nantes au cerut grupării Cardiff City această sumă încă de la 5 februarie, însă nu a primit niciun răspuns.

"FC Nantes a cerut FIFA plata primei tranșe a sumei de transfer de către Cardiff City", au declarat surse din cadrul clubului francez, citate de L'Equipe.

Emiliano Sala a murit în urma unui accident aviatic produs la 21 ianuarie, iar la 16 februarie a fost incinerat la Progreso, în Argentina.


Distribuie :

Sport Internaţional

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3742 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1106 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 1.2019 secunde