Echipa de rugby a Insulelor Fiji nu este inclusă în Turneul celor Șase Națiuni

1132
Echipa de rugby a Insulelor Fiji nu este inclusă în Turneul celor Șase Națiuni - fiji-1595749229.jpg

Articole de la același autor

Echipa de rugby a Insulelor Fiji poate juca în competiții care implică echipe din Turneul celor Șase Națiuni, dar nu va face parte integrantă din competiția continentală, relatează BBC, la o zi după ce Fiji Rugby Union (FRU) anunțase că este pe punctul de a fi inclusă în Six Nations, transmite Reuters.


John O'Connor, director general al federației fijiene, a declarat joi că echipa de rugby a țării sale are oportunități la care doar visa în trecut: ''Suntem pe punctul de a ne alătura competiției Six Nations, iar Super Rugby bate la ușa noastră''.
BBC, care a citat un oficial al Six Nations, relatează că XV-le Fiji poate fi implicat doar într-o nouă competiție la care participă Anglia, Țara Galilor, Scoția, Irlanda, Franța și Italia.


Turneul celor Șase Națiuni, suspendat în primăvară din cauza pandemiei de coronavirus, se va relua în luna octombrie, iar seria de meciuri, care implică echipe din emisfera nordică, se vor disputa în perioada 14 noiembrie - 5 decembrie, conform programului revizuit al World Rugby.


Federația din Fiji va avea un nou președinte în persoana lui Conway Beg, care îl înlocuiește prin principiul rotației pe Francis Kean. Kean a părăsit Consiliul World Rugby în aprilie și a renunțat la candidatura pentru Comitetul Executiv al forului mondial, în urma dezvăluirilor din Sunday Times, care îl acuzau de ''homofobie flagrantă''.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6427 secunde