Cristiano Ronaldo se întoarce la naționala Portugaliei

725
Cristiano Ronaldo se întoarce la naționala Portugaliei - fotbalronaldo-1553076972.jpg

Articole de la același autor

Atacantul Cristiano Ronaldo, cvintuplu câștigător al Balonului de Aur, s-a antrenat pentru prima oară după nouă luni cu selecționata Portugaliei, marți, la centrul de pregătire al Federației lusitane de fotbal, aflat în apropiere de Lisabona, informează AFP.

Grupul campionilor europeni en titre a fost, astfel, în formulă completă în cea de-a doua zi a stagiului de pregătire pentru primele meciuri din preliminariile EURO 2020, vineri împotriva Ucrainei și lunea viitoare în compania Serbiei, ambele la Lisabona.

Cristiano Ronaldo (34 ani) nu a mai jucat pentru Portugalia după eliminarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale 2018, în fața Uruguayului (1-2).

Jucătorul care s-a transferat vara trecută de la Real Madrid la Juventus Torino, a lipsit de la ultimele șase meciuri ale reprezentativei țării sale, pentru a-și facilita adaptarea la clubul italian.

Fără starul său, selecționata condusă de Fernando Santos a terminat pe primul loc grupa sa din Liga Națiunilor, în fața Italiei și a Poloniei, calificându-se astfel pentru turneul Final Four al acestei competiții, care va avea loc între 5 și 9 iunie în nordul Portugaliei, la Porto și Guimaraes.

"Cristiano adaugă calitate oricărei echipe. Este o plăcere să joci alături de el și este foarte important pentru noi", a declarat marți, în cursul unei conferințe de presă, Joao Cancelo, fundașul naționalei lusitane, coechipier cu Ronaldo și la Juventus.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0899 secunde