Cristiano Ronaldo scapă de suspendare după gestul din meciul cu Atletico Madrid

787
Cristiano Ronaldo scapă de suspendare după gestul din meciul cu Atletico Madrid - fotbalcristiano-1553246496.jpg

Articole recomandate

Vedeta echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, nu va fi suspendat de Comisia de disciplină a UEFA după gestul obscen făcut la adresa suporterilor lui Atletico Madrid în meciul retur al optimilor Ligii Campionilor de săptămâna trecută.

Potrivit France Football, Comisa de disciplină a analizat joi cazul și a decis să nu-l suspende pe atacantul portughez pentru partida tur cu Ajax Amsterdam, din sferturi, obligându-l pe jucător doar la plata unei amenzi de 20.000 euro.

UEFA deschisese săptămâna trecută procedura disciplinară împotriva lui Cristiano Ronaldo pentru "conduită inadecvată", după ce fotbalistul lui Juventus a avut un gest obscen în timpul meciului cu Atletico Madrid.

Ronaldo, autorul unui hat-trick ce a adus calificarea lui Juventus în sferturile Ligii Campionilor (3-0), i-a răspuns antrenorului lui Atletico, Diego Simeone, cu un gest similar făcut de acesta, cu mâna la părțile genitale, cu ocazia victoriei din tur (2-0) a echipei spaniole. După penalty-ul care a adus calificarea, Ronaldo și-a pus mâna în părțile genitale și a mimat un act sexual. Gestul atacantului portughez a stârnit amuzament pe rețelele de socializare.

Simeone le-a cerut atunci scuze celor care s-au simțit jigniți de gestul său. Tehnicianul a fost amendat de UEFA cu 20.000 de euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Iunie 2017
Stire din Sport : Cristiano Ronaldo, tătic din nou
Duminică, 11 Iunie 2017
Stire din Monden : Cristiano Ronaldo, tată de gemeni
Pagina a fost generata in 0.5554 secunde