€ 4.7576
£ 5.4657
$ 4.1938

Mai multe ştiri online:

CM 2018. Cristiano, decisiv pentru Portugalia în victoria cu Maroc. Scor final 1-0

Ştire online publicată Joi, 21 Iunie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Portugalia s-a impus cu emoții în fața lui Maroc, 1-0, grație golului lui Cristiano Ronaldo. Portughezii au ajuns la 4 puncte în Grupa B de la CM 2018. După două etape, marocanii au 0 puncte și nu mai au șanse la calificare.
Portugalia a început meciul în forță și a deschis scorul în minutul 5. Cristiano Ronaldo a marcat cu o lovitură de cap din centrul careului, după un corner. Starul portughez a ajuns la 4 goluri la CM 2018 la această ediție.

În plus, a devenit cel mai bun marcator pentru o națională europeană. Ronaldo are 85 de goluri internaționale, în timp ce fostul atacant maghiar Ferenc Puskas a bifat "doar" 84 de reușite.

După gol, repriza a fost una echilibrată, iar ambele echipe au avut șanse de a marca. Ce mai mare ocazie i-a aparținut lui Guedes, care a ratat singur cu portarul marocan.


În repriza a doua, naționala Marocului a jucat mai bine și a presat în căutarea egalării, în timp ce portughezii nu au mai forțat în ofensivă. Finalul a fost încins, ambele echipe cerând penalty: marocanii la un henț făcut de Pepe, iar portughezii la un fault asupra lui Ronaldo. Până la final, Maroc a mai ocazii, dar nu a putut egala și e out de la Mondial.Distribuie :

Campionatul Mondial de Fotbal 2018

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 1.209 secunde