Bayern, "făcută praf" în presă, după eliminarea din UCL, cu Liverpool

613
Bayern,

Articole recomandate

Bayern Munchen a fost eliminată de Liverpool în optimile UEFA Champions League, iar prestația bavarezilor a fost criticată aspru de presa germană.


"Fără plan, fără curaj", a titrat Kicker, în timp ce Der Spiegel a scris pe prima pagină "Fiasco german". Deutsche Welle l-a pus la zid pe portarul Manuel Neuer, de la care a plecat practic înfrângerea lui Bayern, după o gafă a sa: "Neuer îi asigură lui Liverpool victoria și arată declinul".


În plus, aceeași publicație chiar a ținut să ironizeze eșecul bavarezilor, alături de eliminările lui Schalke și a Borussiei Dortmund, Germania rămânând astfel fără reprezentată în cupele europene: "Niciun motiv de panică după tripla ieșire din Europa".


Interesant este ce a spus președintele lui Bayern, Uli Hoeness, înaintea meciului.

"Jurgen Klopp la FC Bayern. Ăsta ar fi apogeul. Jurgen a fost cel care i-a învățat pe germani cum să joace fotbal rapid", a spus președintele bavarezilor.

După meci, această declarație a fost amintită de publicația goal.com, care susține că Liverpool "i-a dat o lecție de fotbal lui Bayern". În plus, un banner de pe stadion spune totul despre desfășurarea acestui meci: "Fotbalul modern ucide emoția".

FC Porto, Manchester United, Ajax Amsterdam, Tottenham, Manchester City, Juventus, FC Barcelona și Liverpool sunt echipele calificate în urma meciurilor de săptămâna trecută și din această săptămână. Cu două excepții, Manchester City și Tottenham, celelalte formații prezente în această fază au cucerit trofeul destinat celei mai bune echipe din Europa la nivel de club, scrie digisport.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8079 secunde