Mai multe ştiri online:

Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Valverde. Cine e favorit să îl antreneze pe Messi sezonul viitor

Ştire online publicată Marţi, 28 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Erneste Valverde, alături de Lionel Messi via digisport.ro
Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Valverde. Cine e favorit să îl antreneze pe Messi sezonul viitor - agfzad0znmq0nwu3nthjzjy1mjbmywy0-1559031458.jpg
Barcelona spera la o triplă istorică, însă la finalul sezonului s-a ales doar cu titlul în La Liga. În ciuda unui sezon bun, eliminarea dramatică din UEFA Champions League și pierderea finalei Cupei Spaniei au făcut ca Ernesto Valverde să nu fie sigur de postul său în sezonul viitor.

În spațiul public au apărut mai multe nume cu privire la posibilii înlocuitori ai lui Ernesto Valverde. Jurnaliștii de la Sport.es au aflat că oficialii catalanilor au luat legătura cu Roberto Martinez pentru a-i propune postul de antrenor. De altfel, conform jurnaliștilor spanioli, acesta are prima șansă de a fi numit antrenor la Barcelona. Cu el pe banca, naționala Belgiei s-a clasat pe locul 3 la Cupa Mondială din Rusia, fiind unul dintre cei mai apreciați tehnicieni.

Conform sursei mai sus citate, Roberto Martinez este conștient de faptul că este pe placul conducerii Barcelonei și și-ar fi dat acordul pentru o eventuală venire pe Camp Nou. Pe lângă naționala Belgiei, Roberto Martinez a antrenat până acum doar pe Swansea, Wigan și Everton.

Massimiliano Allegri, o altă variantă de lux a catalanilor


După despărțirea de Juventus, Massimiliano Allegri nu duce lipsă de oferte. Tehnicianul italian este una din opțiunile conducerii Barcelonei pentru a-l înlocui pe Erneste Valverde, anunță goal.com. Astfel, Allegri a anunțat că își dorește un "an sabatic". Planurile tehnicianului ar putea fi date peste cap de o eventuală ofertă venită din partea Barcelonei, scrie digisport.ro


Distribuie :

Sport Internaţional

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.4205 secunde