Barcelona a anunțat-o pe Man. United că e dispusă să negocieze transferul lui Ivan Rakitic

680
Barcelona a anunțat-o pe Man. United că e dispusă să negocieze transferul lui Ivan Rakitic - ad02mzymemm9mszoyxnoptllmwewnda0-1560330418.jpg

Articole recomandate

Ivan Rakitic (31 de ani) este pe lista de posibile variante ale lui Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul lui Manchester United. Tehnicianul "diavolilor" vrea să își întărească linia de mijloc, mai ales după plecarea lui Ander Herrera (29 de ani), care nu s-a putut înțelege cu clubul englez pentru semnarea unui nou contract.

Oficialii de la Manchester United au luat legătura cu Barcelona și s-au interesat de prețul vicecampionului mondial, potrivit Sport. Echipa spaniolă este deschisă unui transfer al croatului.


Rakitic este fericit la Barcelona și nu ia în considerare o plecare de la gruparea catalană, chiar dacă croatul a căzut în dizgrazția fanilor campioanei Spaniei, după returul din semi-finala Champions League, Liverpool-Barcelona 4-0. Dezamăgirea Barcelonei pare să nu-l fi afectat prea tare pe Rakitic, care imediat după meci a zburat la Sevilla pentru a participa la un eveniment.


Toată afacerea va depinde de hotărârea lui Rakitic. Barcelona l-a anunțat deja pe jucătorul de 31 de ani că nu îi va îmbunăptăți contractul. Potrivit presei din Spania, prețul lui Rakitic ar fi în jur de 55 milioane de euro.

Și Inter Milano l-a vrut pe Rakitic, dar interesul a dispărut odată cu venirea lui Antonio Conte ca antrenor la club.

Ivan Rakitic, palmares impresionant

Ivan Rakitic se află la clubul catalan din iulie 2014 și a evoluat în 268 de meciuri în toate competițiile. Starul Barcelonei a marcat de 34 de ori și a oferit 37 de assist-uri în această perioadă.

În întreaga carieră, croatul are un palmares incredibil:

1x Champions League

1x Europa LEague (Sevilla)

4x Campionat al Spaniei

4x Cupe ale Spaniei

3x Supercupe ale Spaniei

1x Cupa Germaniei (Schalke 04)

1x Cupa Elveției (FC Basel)

2x Campionatul Mondial al Cluburilor

2x Supercupa Europei


sursa: digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2959 secunde