Austriacul Marcel Hirscher, campion olimpic la slalom uriaș

101
Austriacul Marcel Hirscher, campion olimpic la slalom uriaș - joslalom-1519028685.jpg

Articole de la același autor

Austriacul Marcel Hirscher, care a câștigat duminică proba de slalom uriaș din cadrul concursului de schi alpin al Jocurilor Olimpice de iarnă, ediția 2018, spune că suportul echipei a fost cheia succesului său la PyeongChang, el intrând în posesia celei de-a doua medalii de aur, după cea de la combinată.


"Toți avem talent și ne-am antrenat foarte bine dar cred că eu am avut și o echipă minunată lângă mine. Am avut tehnicieni minunați, antrenori deosebiți și un echipament extraordinar. Cred că suntem vârful delegației noastre", a spus Hirscher.


Hirscher, în vârstă de 28 ani, marele favorit al concursului de duminică, l-a devansat cu 01sec.27/100 pe norvegianul Henrik Kristoffersen, medaliat cu argint, și cu 01sec.31/100 pe francezul Alexis Pinturault, care a intrat în posesia medaliei de bronz.


Austriacul, care a dominat cu autoritate Cupa Mondială de schi alpin în ultimii șase ani, va avea ocazia să-și treacă în palmares a treia medalie de aur la JO 2018 joi, 22 februarie, când va avea loc proba de slalom. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0264 secunde