€ 4.7584
£ 5.4956
$ 4.2306

Mai multe ştiri online:

GALERIE FOTO / De ce nu arată altfel Constanța… Oare chiar nu se mai poate face nimic la mal de mare?

Ştire online publicată Marţi, 04 Septembrie 2018. Autor: Sorin MIHALACHE
Am călătorit cu toții prin țară, prin lumea largă. Am văzut orașe, mai mici sau mai mari, am văzut cum s-au organizat comunități, cum au administrat banii publici astfel încât imaginea de ansamblu să fie una plăcută ochiului.

Revenim din vacanțe plini de energie, dar și cu regretul că orașul nostru a făcut mulți pași înapoi în ultimii ani în ceea ce privește aspectul. Construcțiile haotice, masacrarea spațiilor verzi, retrocedările cu cântec, toate au dus la realitatea pe care o vedem în fiecare zi.

Am publicat în edițiile anterioare imagini din Buzău, din Brăila, orașe cu posibilități financiare inferioare Constanței.

Prezentăm, în ediția de astăzi, patru fotografii: prima din Sibiu, a doua din Turda, a treia din Sighișoara și a patra din… Ați ghicit - Constanța noastră dragă!

Întrebări: Oare în ce oraș v-ar plăcea să trăiți? Oare vom trăi clipa în care și Constanța va arăta și va mirosi altfel? Oare chiar nu se mai poate face nimic la mal de mare? 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Arhiva de aur Cuget Liber

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3576 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2919 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1245 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Sport
miercuri, 17 aprilie Foto : Astăzi, HCDS - CSM București.  "Se poate deschide drumul către finală!" 921 vizite, 0 comentarii Astăzi, HCDS - CSM București. "Se poate deschide drumul către finală!"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 1.162 secunde