Dacie 1310 de 15 ani, cu 400 km în bord! "Cum verific dacă sunt sau nu reali kilometrii?"

15138
3

Articole de la același autor

Cătălin Cristian, cititor fidel al "Cuget Liber", îi roagă prin intermediul ziarului nostru pe posesorii de Dacii 1300, mecanici sau alți specialiști auto să îl consilieze într-o problemă delicată: cum verifici dacă sunt sau nu reali kilometrii din bordul unei mașini? 


"Vreau să îmi cumpăr o Dacie. Am intrat pe site-urile de vânzări auto și am găsit o Dacie 1310 care îmi place foarte mult. Este roșie, culoarea mea preferată, producție 2003, iar proprietarul spune că a rulat doar 400 de kilometri. Mi se pare suspect că, în 15 ani, a circulat atât de puțin. Mă tem să nu iau țeapă, mai ales că prețul nu este deloc unul mic: 6.500 euro, negociabil. Am tot auzit povești cu kilometraje date înapoi. 
Cum pot verifica dacă s-a umblat sau nu la kilometraj? Dacă v-ați confruntat cu asemenea situație sau știți vreo soluție, vă rog să mă ajutați. Vă mulțumesc tuturor", a transmis cititorul nostru. 


XXX 


Personal, nu stăpânesc situația, iar sfatul meu este să vă adresați unui service autorizat, eventual o reprezentanță Dacia. 
Dragi cititori, dacă știți alte metode, suntem curioși să le aflăm! 


Comentează știrea

sjmecher lup de mre
16 martie 2018
imposibil

E teapa.....cum poti sa crezi asa ceva....in atatia ani numai daca mergea sa faca itp si sa alimenteze se faceau mai multi km....nu fi copil....:)))))... Si inca ceva.....faca pret este in euro, este enooooorn

Ilie
16 martie 2018
Dacia

Sfatul meu sa mergi la reprezentanta Dacia. Mai bine pierzi 100 lei cu inspectia masinii decat 6500 euro. Opinia mea ca proprietarul minte si a urcat pretul pentru a fi credibil. A mers pe premiza: dai un ban dar merita. NU risca!

Anfrrea
16 martie 2018
Adevarat

Km sunt reali .Accept orice test la reprezentanta !!

Pagina a fost generata in 1.0567 secunde