€ 4.748
£ 5.4269
$ 4.1981

Mai multe ştiri online:

PSD: „Iohannis trebuie să renunțe la încăpățânare și să numească șef la Armată“

Ştire online publicată Sâmbătă, 02 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
PSD i-a transmis președintelui Klaus Iohannis să renunțe la încăpățânare și să numească un nou șef al Statului Major al Armatei, reacție venită după ce Curtea de Apel București a admis cererea Ministerului Apărării de suspendare a decretului prezidențial prin care a fost prelungit mandatul generalului Nicolae Ciucă.


„Iohannis nu înțelege nimic din obligațiile pe care le are față de Armata Română. Chiar în contextul întâlnirii pe care a avut-o cu secretarul general NATO, Iohannis a lăsat Armata Română fără șef de Stat Major! Este cea mai gravă vulnerabilizare a Armatei Române de după căderea regimului comunist și pentru prima oară când o armată din cadrul NATO rămâne fără comandant militar! Chiar dacă decizia Curții de Apel nu este definitivă, Armata Română nu poate rămâne în incertitudine și nu poate fi subiect de dispute politice! Iohannis trebuie să renunțe la încăpățânare și să numească un nou șef al Statului Major“, se arată într-un mesaj publicat de PSD pe Facebook.


Curtea de Apel Bucuresti a decis, miercuri, suspendarea decretului de prelungire a mandatului lui Nicolae Ciuca.Distribuie :

Armata. Onoare şi Patrie!

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 1.0095 secunde