Claudiu Palaz îi provoacă pe candidații la europarlamentare la o dezbatere pe teme de politici externe

2257
Claudiu Palaz îi provoacă pe candidații la europarlamentare la o dezbatere pe teme de politici externe - claudiuiorgapalaz2-1557856765.jpg

Articole de la același autor

Președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, a transmis o scrisoare deschisă către candidații celorlalte partide de guvernământ și i-a provocat la o dezbatere pe teme legate de politici externe clare și la obiect. 


În scrisoarea respectivă, Claudiu Palaz le-a recomandat candidaților la europarlamentare să "nu mai bată câmpii" și să discute despre Europa. 


"Doamnelor și domnilor candidați la europarlamentare, discutați despre Europa! Nu mai bateți câmpii! Am decis să vă transmit această scrisoare ca urmare a faptului că, de când a început campania pentru alegerile europarlamentare, se discută în spațiul public de către dumneavoastră despre orice, dar numai despre atribuțiile unui europarlamentar sau despre problemele Europei, nu! Faceți mitinguri, mergeți la televiziune, bântuiți țara intoxicând românii cu povești naționale sau locale, dar nimic despre atribuțiile pe care le veți avea dacă ajungeți în Parlamentul European. Oare care este motivul? Vă este frică să spuneți problemele care există în Europa? Vă este frică să vorbiți despre geopolitica europeană? Sau orice este legat de atribuțiile unui europarlamentar? Nu! Nimic din toate acestea. Eu cred că sunteți doar «habarniști». Mai exact, nu aveți habar cu ce se mănâncă această «meserie». Doar vă place că este frumos și dă bine să ajungi acolo, în Parlamentul European!", se spune în scrisoarea lui Claudiu Palaz. 


El a mai adăugat că acesta este motivul pentru care face apel la ei, mai exact, pentru a nu mai "intoxica" românii cu subiecte care nu sunt legate de Parlamentul European. 
În plus, adaugă Palaz, este dispus să le dea o șansă pentru a arăta românilor că sunt pregătiți să ajungă în Parlamentul European. 


"Totuși, vă dau o șansă să arătați românilor că sunteți buni! Că sunteți pregătiți pentru a fi aleși în Parlamentul European. Vă provoc să cereți prin staff-urile de campanie ale partidelor dumneavoastră o dezbatere publică între candidații poziționați pe primele două locuri ale listelor dumneavoastră, prezentate românilor pentru a fi votate. O dezbatere doar pe teme legate de politici externe, clare și la obiect! Cu ce obiective vă veți prezenta în Parlamentul European și cum le veți transpune în realitate pentru România?!", a mai scris el. 


În altă ordine de idei, tot în scrisoare, Claudiu Palaz spune că intuiește că destinatarii nu vor avea curaj să participe la o astfel de dezbatere, deoarece nu au temele făcute, motiv pentru care le transmite și un CD pentru a lua lecții de la Traian Băsescu. 
"Știu că nu o să vreți, pentru că nu aveți temele făcute! Tocmai de aceea vă transmit spre studiu și pentru a învăța, un CD cu înregistrarea conferinței de presă de la Constanța a președintelui Traian Băsescu, în care discută clar și transparent despre Europa. Vă asigur că aveți ce învăța", le-a mai transmis liderul PMP Constanța, Claudiu Palaz, și, totodată, candidat pe lista PMP la alegerile europarlamentare. 


(Comandat de Partidul Mișcarea Populară, realizat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 41190004)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3306 secunde