Mohammad Murad şi Zanfir Iorguş: ÎMPREUNĂ PENTRU MANGALIA!

1634
Mohammad Murad şi Zanfir Iorguş: ÎMPREUNĂ PENTRU MANGALIA! - iorgus-1600672591.jpg
Alianța Împreună pentru Mangalia și-a mărit echipa! În urma dezbaterilor organizate săptămâna trecută, s-a luat decizia ca Zanfir Iorguș să îl susțină pe Mohammad Murad la candidatura pentru primar al Mangaliei. Această decizie a avut la bază, pe de o parte, nevoie de unitate a tuturor candidaților care doresc schimbarea în Mangalia și, pe de cealaltă parte, candidatura unui independent putea asigura sprijinul mai multor partide care, în mod tradițional, nu se susțin la nivel central.

„Mă adresez în primul rând susținătorilor mei, știu că sunt dezamăgiți de retragerea candidaturii mele pentru funcția de primar și sprijin pentru Mohammad Murad. De asta, vă sunt dator cu explicații.

Săptămâna trecută, am făcut un sondaj din care au rezultat următoarele:

1. 68% din populația Mangaliei este nemulțumită de actuala administrație și dorește ca aceasta să plece, în frunte cu primarul. Nu mai doresc să continue cu ei!

2. Acum, preferințele cetățenilor Mangaliei față de cei 8 candidați înscriși pentru funcția de primar sunt împărțite în 3 poli mari aproximativ egali și 5 mai mici și foarte mici.

Având în vedere că alegerile locale se desfășoară într-un singur tur de scrutin, pentru a se respecta dorința celor 68% din cetățenii Mangaliei care vor să scape de Radu Cristian, rezultă clar că trebuie să ne unim mai mulți candidați și să susținem unul.

De aceea, după consultări cu partenerii din coaliție - PSD, ALDE, PNȚCD și celelalte partide politice care ne susțin -, am luat decizia că Mohammad Murad trebuie să fie candidatul de primar al noii echipe, astfel ca Radu Cristian și echipa lui să plece acasă.

Știu! Mulți m-ați întrebat și sunteți dezamăgiți de ce nu s-a retras Murad pentru Iorguș. De ce? Este simplu:

1. Votanții lui Mohammad Murad sunt votanți antisistem, care nu agreează partidele politice, în special, tinerii. Atunci, dacă Murad s-ar fi retras, voturile lui ar fi fost dispersate către toți candidații și nu se putea respecta voința populației ca Radu Cristian să plece acasă.

2. Este independent și de asta a putut să aducă la masă și alte partide politice care, în mod normal, nu se susțin între ele (PMP cu PSD, USR cu ALDE etc.)

3. Nu în ultimul rând, Mohammad Murad este șeful Patronatului Turismului din România, recunoscut ca o forță în acest domeniu, cu realizări spectaculoase pentru turismul din Mangalia, principalul pilon de dezvoltare economică al orașului nostru.

Prin această alianță, a rezultat o echipă și mai puternică, cu Mohammad Murad primar și Zanfir Iorguș viceprimar. Cu expertiza lui Mohammad Murad în turism dovedită și experiența mea și a echipei mele în administrație de asemenea dovedită, Mangalia va deveni, cu siguranță, unul dintre cele mai frumoase orașe din România.

Eu mi-am retras candidatura pentru primar, dar numele meu este în continuare pe buletinul de vot la funcția de primar. De aceea, dacă aveți încredere în mine și vreți ca după 27 septembrie să fiu persoana care vă întâmpină când veniți la primărie cu problemele dumneavoastră, vă cer următoarele:

1. Votați Mohammad Murad pentru funcția de primar, poziția 8 pe buletinul de vot, nu pe mine sau pe altcineva;

2. Însă, votați Zanfir Iorguș și echipa mea din alianța PSD+ALDE+PNȚCD la consiliul local, poziția 5 pe buletinul de vot pentru consiliul local;

3. Votați la Consiliul Județean partidul Social Democrat, poziția 12 pe buletinul de vot;

4. Votați la președinția Consiliului Județean Constanța Felix Stroe, poziția 9 pe buletinul de vot.

Orice vot dat în altă parte decât la Mohammad Murad pentru primar este vot pierdut și nu vom respecta voința celor 68% din populația Mangaliei ca Radu Cristian să plece acasă.

Am construit multe lucruri frumoase în Mangalia cu sprijinul dumneavoastră! Putem să o facem iarăși! Aveți încredere în mine că, în aceste condiții, asta este soluția câștigătoare pentru Mangalia și locuitorii ei.

E simplu: dacă vreți ca Radu Cristian să plece, votăm cu toții Mohammad Murad pentru funcția de primar.

Mulțumesc și Doamne Ajută!”, a declarat Zanfir Iorguș, candidat la Consiliul Local Mangalia.

În același timp, trebuie precizat că toate proiectele lui Zanfir Iorguș au fost cuprinse în noul program al Alianței Împreună pentru Mangalia de dezvoltare a orașului.

(Comandat de PSD Constanţa, publicat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 21200019)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0662 secunde