Video Marian Vasiliev: "Promisiune electorală? Dată limită și demisie înregistrată la notar!"

6639
Marian Vasiliev:
Marian Vasiliev, candidat independent la Primăria Constanța, vine în fața constănțenilor cu o propunere excelentă: fiecare candidat să își asume promisiunile electorale, să precizeze un termen limită de execuție a proiectului, iar dacă promisiunea nu este îndeplinită, să fie urmată de… demisie! 


Cel mai important proiect propus de Marian Vasiliev este cel al construcției de apartamente, la un preț de maximum 500 de euro pe metru pătrat. Vasiliev este ferm convins că primul bloc, construit pe terenul Primăriei Constanța, va putea fi inaugurat în data de 24 decembrie 2021. Garanția? Demisia sa, din data de 25 decembrie 2021, înregistrată deja la notar! 


"Spunem că de 30 de ani politicienii promit, dar, după ce sunt aleși, uită ce au promis. Problema este că, după ce au mințit, după patru ani, vin din nou în fața oamenilor pentru a fi realeși. Arată desene, schițe, machete... iar oamenii îi votează din nou! După care se plâng din nou că au fost mințiți. Și tot așa. Ca într-un cerc. 


Care este soluția? Alegatorii să ceară fiecărui candidat termenul limită de finalizare a promisiunii. Și demisia înregistrată la notar în cazul în care termenul nu este respectat. Eu am decis să fac doar așa. Am promis că Primăria Constanța va construi apartamente în zone rezidențiale cu prețuri de maximum 500 de euro pentru un metru pătrat. Am promis că primul tronson va fi dat în folosință până pe data de 24 decembrie 2021. Și mi-am semnat demisia în fața notarului cu data de 25 decembrie 2021 în cazul în care nu respect termenul promis. Fără alte comentarii. Fără explicații. Și voi înregistra demisii la notar pentru fiecare promisiune pe care o fac. 


Consider că așa este corect. Și doar așa minciunile electorale în România pot fi eliminate. Iar Constanța este, din păcate, în topul minciunii, al manipulării. Votul dat de constănțeni partidelor, fără să cunoască măcar cine sunt cei de pe liste, trebuie să înceteze. Oamenii trebuie să voteze oameni, nu liste sau sigle de partid! Și să ceară candidaților garanții scrise (declarații notariale) pentru tot ce promit! Este atât de simplu... 


Un oraș se schimbă doar dacă se schimbă atitudinea oamenilor orașului. Iar acum, la aceste alegeri pentru primarul municipiului Constanța, avem ocazia să schimbăm totul! 
Să auzim numai de bine!", a declarat Marian Vasiliev. 


(Comandat de Marian Vasiliev, publicat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 24200414)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.243 secunde