Video Marian Vasiliev face ţăndări găştile politice. De ce independent şi nu partide?

10986
Marian Vasiliev face ţăndări găştile politice. De ce independent şi nu partide? - vasiliev-1600691677.jpg
Marian Vasiliev, candidat independent la Primăria Constanţa, îi provoacă pe constănţeni la un moment de reflecţie. Duminică, 27 septembrie, este o zi importantă, ziua în care constănţenii îşi aleg primarul. Iar Marian Vasiliev le propune constănţenilor ca, înainte de a pune ştampila pe buletinul de vot, să se gândească bine ce aleg: un primar care face jocul găştilor de partid, pus de partid şi încărcat de obligaţii faţă de partid, sau un primar independent, care dă socoteală DOAR OAMENILOR?

„La alegerile locale, votul dat partidelor trebuie să dispară. Primarul, alături de consilierii locali, trebuie să se dedice DOAR OAMENILOR. Doar că, după alegeri, cei care au fost aleşi de la partide le întorc spatele. De ce îşi permit asta? Pentru că ei sunt responsabili în faţa şefilor de partid, nu a oamenilor. Un şef poate exclude un consilier local din partid şi atunci îşi pierde mandatul. Şi atunci, consilierii din partide au ca singură grijă să nu îşi supere şeful. Oamenii nu mai contează. Primarul dintr-un partid este pus candidat tot de nişte şefi de partid. Uneori este chiar impus «de la centru», împotriva organizaţiei de partid locale. Iar apoi, primarul din acel partid va avea obligaţii faţă de şeful care l-a susţinut şi de toate găștile de interese ale acestuia.

Singura diferenţă este candidatul independent. Acesta nu este susţinut de un şef de partid sau de o gașcă politică. Faţă de care să aibă obligaţii ulterioare. Un primar independent este şi garantul unei atmosfere de lucru în interiorul consiliului local. Nefiind membru al unui partid, este moderator între toate. Iar marele avantaj al independentului este faptul că ajunge primar cu sprijinul oamenilor. Al oamenilor liberi care gândesc, nu al oamenilor îndoctrinaţi, încolonaţi în spatele unui partid. În plus, independentul, nefiind în subordinea unor găști politice care îl susţin, dă socoteală doar oamenilor.

Aşa că, pe data de 27 septembrie, alegerea este simplă: ori un primar independent, ori un primar care face jocurile unor găști de partid.

Să auzim numai de bine!”, a declarat Marian Vasiliev, candidat independent la Primăria Constanţa.

(Comandat de Marian Vasiliev, publicat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 24200414)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4092 secunde