Daniel Dumitrescu, candidatul PNL pentru Primăria Năvodari. "Politica se face cu stil și rafinament"

2020
Daniel Dumitrescu, candidatul PNL pentru Primăria Năvodari.

Articole de la același autor

Reprezentanții PNL au lansat, vineri, la Casa de Cultură, candidatul partidului pentru funcția de primar al orașului Năvodari în persoana președintelui PNL Năvodari, Daniel Dumitrescu dar și candidații pentru Consiliul Local Năvodari. La evenimentul de lansare au fost prezenți Raluca Turcan, vicepremierul României, deputatul Bogdan Huțucă, președintele filialei PNL Constanța, Mihai Lupu, candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

"Suntem aici pentru a susține o echipă tânără și motivată. Avem onoarea să o avem alături de noi pe doamna vicepremier, Raluca Turcan. Suntem prezenți în Năvodari, un oraș care merită mult mai mult. Acest oraș a fost distrus de PSD. A fost distrus din dorința de îmbogățire a unora. Credem în programul lui Daniel Dumitrescu, un om care iubește această localitate. Cu el primar, orașul Năvodari va fi reclădit", a declarat liderul PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

Ulterior, a luat cuvântul Raluca Turcan care a spus că este convinsă că liberalii din Năvodari se vor organiza exact așa cum trebuie pentru a câștiga alegerile locale.

"Guvernul așteaptă de la Năvodari seriozitate și o creștere a calității vieții. Trebuie să continuăm la fel de temeinic așa cum am făcut-o de când am ajuns la guvernare. Criza sanitară și criza economică își spun cuvântul. Vistieria statului a fost prăduită. PSD înseamnă faliment. Acest faliment a fost demonstrat cu cifre. Prețuiesc nespus echipa PNL din Constanța. Bogdan Huțucă a fost un parlamentar incredibil. Și mai are o calitate, știe să construiască în jurul lui. Oamenii slabi se înconjoară de oameni și mai slabi de frică să nu fie depășiți. Oamenii puternici se înconjoară de oameni puternici. Un așa entuziasm ca în Năvodari nu am mai văzut demult. Oamenii vă așteaptă, așteaptă PNL în Năvodari. Bogdan Huțucă și PNL au reușit să găsească oameni potriviți la locul potrivit. Mihai Lupu merită să câștige președinția Consiliului Județean Constanța. Noi nu suntem ca ei și nu vorbim de dragul vorbelor. Nu suntem ca cei din PSD. Năvodari merită o administrație locală a PNL. Un ales local al PNL va avea în Guvernul României un partener. Guvernul Orban este un partener al președintelui Klaus Iohannis", a spus vicepremierul Raluca Turcan.

Printre altele, Raluca Turcan i-a rugat pe liberalii prezenți la eveniment ca atunci când vor depune jurământul după ce vor câștiga alegerile să nu uite să o invite la eveniment pentru că va veni să le fie și atunci aproape.

"Am convingerea că aici în Năvodari, cu Daniel Dumitrescu primar, acest oraș își va schimba fața. Nu va mai arăta ca un oraș jucat la ruletă. Când veți câștiga primăria, chemați-mă la depunerea jurământului, pentru că vin să vă fiu aprope și atunci!", a spus Raluca Turcan.

"Sunteți determinați să câștigăm alegerile? Atunci, să ne apucăm de treabă! Ne pasă de tot ce se întâmplă cu comunitățile din Constanța. Accesul la educație este o prioritate. Avem nevoie de sănătate. Alături de noi au venit foarte mulți oameni să ne ajute în ceea ce privește actele medicale. Vorbim de școli cu WC în fundul curții. Nu avem un spital performant. Avem cea mai mare rată de mortalitate infantilă. 20.000 de studenți de la universitățile constănțene nu își găsesc locuri de muncă.

Eu, cu Daniel Dumitrescu și cu colegii noștri, avem programe de dezvoltare importante. Trăim cea mai mare rușine a acestui județ în istoria lui. De 20 de ani ne-am bătut joc! Nouă ne pasă. Știm că se poate! Se poate să fie Daniel Dumitrescu primar la Năvodari!", a transmis și Mihai Lupu, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

La rândul lui, candidatul PNL la Primăria Năvodari, Daniel Dumitrescu a transmis un mesaj locuitorilor cărora le-a spus că este timpul ca orașul să renască.

"Dragi locuitori ai orașului Năvodari. Acesta trebuie să fie punctul zero al administrației Năvodari. Am pierdut mult timp prețios. Orașul a ales neinspirat. Primăria orașului nu se află pe strada Dobrogei. Primăria se află pe fiecare stradă neasfaltată, în fiecare parc abandonat și în fiecare școală care arată ca în anii ’80. PNL a propus cel mai mare program de reconstrucție a țării din ultimii 20 de ani. Există bani pentru a aduce rețeaua de gaze în casele fiecărui locuitor și pentru a transforma Năvodariul într-un oraș verde. Politica se face cu stil și rafinament. Raluca Turcan este garanția faptului că angajamentele Guvernului Orban vor fi respectate. Dragi năvodăreni, aveți în fața dumneavoastră o echipă puternică. Votați Dumitrescu Daniel și Mihai Lupu!", a spus candidatul PNL pentru Primăria Năvodari, Daniel Dumitrescu.



(Comandat de Partidul Național Liberal Filiala Constanța, publicat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 21200012)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.53 secunde