Dan Barna: "Constanța merită mai mult! Pe 27 septembrie votați USR-PLUS!"

1673

Articole de la același autor

Președintele USR Dan Barna s-a aflat ieri la Constanța să-i susțină pe cei doi candidați ai Alianței USR-PLUS, la alegerile locale, pe deputatul Stelian Ion la Primăria Constanța și pe Remus Negoi la președinția Consiliului Județean Constanța. Dacă dimineața și-a petrecut-o mergând în Agigea, Ovidiu și Medgidia, după-amiază liderul USR, împreună cu cei doi candidați, s-au întâlnit în Parcul Tăbăcărie cu cetățenii unde au vorbit cu ei și le-au prezentat Programul "Constanța Renaște".



"27 septembrie data alegerilor locale, este o dată importantă pentru România și îndrăznesc să spun că este o dată istorică, pentru că, după 27 septembrie USR-PLUS va aduce în majoritatea primăriilor din țară și în comune, și în orașe, și în municipii, oameni cu acele două caracteristici de care avem atâta nevoie: onestitate, și nu întâmplător spun asta aici în Constanța și competență. Constanța merită mult mai mult! În momentul de față Constanța este un oraș controlat de clanuri mafiote, un oraș controlat de interese care contribuie într-o mult prea mică măsură la ceea ce înseamnă șansa de dezvoltare a județului Constanța și a României. Și de aceea, este nevoie de această schimbare și le spun constănțenilor ca pe 27 septembrie să voteze nu doar Stelian Ion, primar, să voteze USR- PLUS pe toate listele în fiecare locallitate", a spus Dan Barna.



Întâlnirea a avut loc în parc și pentru a prezenta nevoia de verde urban, desprins din programul de candidat al lui Stelian Ion. Constănțenii s-au plăns adeseori că singurul parc important al orașului este ciuntit de mafia imobiliarelor. Cetățenii care s-au aflat în parc au putut face cunoștință cu Dan Barna dar și cu Stelian Ion și Remus Negoi. În discuțiile cu cetățenii, Dan Barna a îndemnat constănțenii să voteze pe toate pozițiile – pentru primar, pentru președintele Consiliului Județean dar și pentru Consiliul Local și Consiliul Județean, candidații USR-PLUS dacă vor cu adevărat să vadă o schimbare în localitatea de la malul mării. 

(Comandat de Partidul Uniunea Salvați România, publicat de Cuget Liber, Cod Mandatar Financiar 21200251)





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6346 secunde