Video VIDEO ȘOCANT! CUM S-A PETRECUT ACCIDENTUL RUTIER DE AZI NOAPTE, ÎN CARE AU MURIT DOI TINERI

18115
6
VIDEO ȘOCANT! CUM S-A PETRECUT ACCIDENTUL RUTIER DE AZI NOAPTE, ÎN CARE AU MURIT DOI TINERI - untitled-1510570960.jpg

Articole de la același autor

Așa cum se poate vedea în imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă, Nicolae Rusu, aflat la volanul unui autoturism marca Ford, venea pe strada Decebal din Constanța, iar la intersecția cu strada Mircea cel Bătrân nu a respectat indicația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un alt autoturism, marca Audi Q5, care circula pe strada Mircea, dinspre bulevardul Ferdinand către bulevardul Mamaia.








Comentează știrea

Belu
13 noiembrie 2017
Mesaj catre Politia Rutiera

Viteza ucide. Mai multe radare si filtre pe Tomis si Mamaia va rugam. Vineri sambata si duminica seara iti e frica sa circuli pe aceste bulevarde numai intreceri bolizi samd. Politia Rutiera este inexistenta in Constanta. Toti betivi de la club direct in masina. Coruptia ucide la fel ca si viteza.

Cetatean
13 noiembrie 2017
Politia

Este adevarat politia este inexistenta..numai sunt oameni si este vine guvernului, nu se implică să ofere condiții de muncă decente personalului mai și rămân fără oameni. Au mai rămas câțiva seara pe tură și nu pot fi peste tot. Legile sunt blânde nu pedepsesc astfel de comportamente. Vor mai muri oameni și nimic nu se va schimba dacă nu ne ridicăm și luptăm împotriva acestui sistem creat pentru ei nu pentru noi. Dumnezeu să îi ierte.

teodor
13 noiembrie 2017
accident mircea colt cu decebal

acum un an am propus remedierea semaforului din aceasta intersectie. A functionat cateva zile dupa care s-a defectat si de atunci nu a mai fost bagat in seama nici de politia locala nici de directia de gospodarie locala a primariei sau de cei ce raspund de strazile orasului persoane care sunt ca si inexistente. Pacat de cei tineri.Dumnezeu sa-i odihneasca!

SRI
13 noiembrie 2017
FITE SI BANI

Nu-i mai bociti degeaba ..asa se face selectia naturala ..cine respecta legile traieste cine nu la cimitir ..ei sunt vinovati nu politia ...continuati fratilor pana va rariti precum copacii de pe marginea drumului amin !

Titi
13 noiembrie 2017
Fite

Bine spus. Selectia naturală acționează. Noroc ca cel de pe .Mircea a avut o masina strong. Altminteri o mierlea si el. Chiar daca semaforul era fuctional, la acea ora târzie era oricum pe galben intermitent. Cel de pe Ford un mare idiot.

Răspuns la: FITE SI BANI
Adăugat de : SRI, 13 noiembrie 2017
Nu-i mai bociti degeaba ..asa se face selectia naturala ..cine respecta legile traieste cine nu la cimitir ..ei sunt vinovati nu politia...
Dani
13 noiembrie 2017
Pacat de tineretea lor😢

Totusi limita de viteza in localitate este de 50km iar audi q7 avea mult peste viteza legala,Fordul a fost de vina se vede clar,dar totusi parca prea scump a platit😢Drum bun Nicu,sa-ti fie tarina usoara, vei ramine mereu in amintirea noastra😢😢😢

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.762 secunde