TRAGEDIE RUTIERĂ ÎN LAZU. Ce spune Poliția Rutieră despre teribilul accident

2001
3
TRAGEDIE RUTIERĂ ÎN LAZU. Ce spune Poliția Rutieră despre teribilul accident - untitled-1511256145.jpg

Articole de la același autor

Ce spune Poliția Rutieră Constanța despre tragedia din Lazu, petrecută în această dimineață, și în care și-a pierdut viața o femeie, iar alte două persoane au fost transportate la spital.


"La data de 21 noiembrie, ora 08.08, o femeie, de 58 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe DN 39 , dinspre Constanța către Agigea, iar pe raza localității Lazu, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers de pe banda 1 către banda 2, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 23 de ani, din Constanța. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a unei femei, de 66 de ani, din Constanța, pasageră în primul autoturism, precum și rănirea ușoară a celor doi conducători auto", susțin reprezentanții IPJ Constanța.















Comentează știrea

....
21 noiembrie 2017
Accident produs

Din filmarerea care a surprins accidentul se vede altceva,mașina care a fost lovita din spate a rulat cel puțin 15m pina sa fie lovita avind o viteza mult inferioara celui care a lovit-o din spate.

Pt politia
21 noiembrie 2017
Corect

Politzia, ia vedeti voi mai cu atentie filmuletul...mai incercati niste ochelari. Ala a intrat in SPATELE daciei. Soferita daciei e posibil sa se fi asigurat si daca a vazut ca e la distanta mare s-a bagat. Nu avea de unde sa stie ca ala vine cu monopostul de F1...

Petre
21 noiembrie 2017
Un bulangiu

Un boiangiu de băiat asta cu mercedezu'.ACUM 2 luni la băgat pe unu baietas' la puscărie. Zdrențe de oameni ma! P

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.602 secunde