Stirile zilei de Joi, 19 Aprilie 2018 - Cuget Liber Online


Tragedia rutieră din Lazu. Un amănunt esențial: accidentul s-a petrecut în interiorul localității, nu în exterior!

Ştire online publicată Luni, 22 Ianuarie 2018. Autor: Sorin MIHALACHE
Așa cum am promis, urmărim cu mare atenție modul în care se desfășoară anchetele în cazul accidentelor rutiere petrecute, la sfârșitul anului trecut, în Lazu și la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân și Decebal, ambele soldate cu persoane decedate. 

Am întrebat care au fost vitezele de circulație ale autovehiculelor și nu am primit, încă, răspunsul. Se aude că Mercedesul ar fi circulat în Lazu cu 170 km/h, iar Audiul Q5, cu 125 km/h pe strada Mircea cel Bătrân. Poliția nu are competență de a calcula vitezele și nici nu are (sau nu poate) transmite vitezele, iar ancheta este în lucru la parchet. Deci, așteptăm să fie date publicității informațiile oficiale. 

Până atunci, trebuie precizat un amănunt, foarte important de altfel. S-a creat în mediul online o polemică și sunt voci care susțin că tragedia din Lazu s-ar fi produs în afara localității. 

Nu, doamnelor și domnilor, nu s-a produs în afara localității, ci pe raza localității Lazu! Acest lucru este cât se poate de lesne de demonstrat, răspunsul avându-l numai privind fotografia alăturată, în care se vede indicatorul cu „ieșire din Lazu”. Până la indicator, mai sunt 20-30 de metri și țineți cont că impactul a avut alte zeci de metri anterior. 

În Lazu, viteza de deplasare este de 70 km/h, iar în zona trecerii de pietoni, 50 km/h. Anchetatorii vor stabili cu exactitate dacă impactul a avut loc în zona de restricție de 50 km/h sau 70 km/h. Indiferent de rezultat, realitatea este clară: accidentul a avut loc în localitatea Lazu, nu în exterior! 

Refuz să cred că s-ar face oareșce demersuri pentru ca accidentul să fie „mutat” din interiorul localității în exterior! 

Vom urmări cu atenție modul în care decurg anchetele și vom reveni cu informații. 

Articole de la acelaşi autor

Părerea ta contează !
25 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
1
Alex
22 ianuarie
+10 : -1
Un idiot!!!

La puscarie cu pustiul ala nenorocit. A luat viata unui om.

2
daniel
22 ianuarie
-12
accident

e culpa comuna tribunalul va stabili vinovatii. NU CRED CA A MERS CU 170 LA ORA CEL MULT 100

3
europeanu
22 ianuarie
+10
Acelasi accident

Asa arata o masina care STATIONEAZA si e lovita cu o suta pe ora.Tinand cont ca masina rosie circula in momentul impactului,masina neagra avea vreo doua sute. Pe ora. In localitate. Animalul trebuie impuscat.

Răspuns la: accident
Adăugat de : daniel, 22 ianuarie
e culpa comuna tribunalul va stabili vinovatii. NU CRED CA A MERS CU 170 LA ORA CEL MULT 100

4
Eu
22 ianuarie
+3 : -1
Mda

Sa intelegem ca mercedesul avea 170 in localitate ?

5
Tu
22 ianuarie
+1 : -1
@Eu

asa se pare, ca ar fi avut 170 la ora. dar politia spune ca viteza nu este factor de intentie. ziaristii sa intrebe daca soferul de merc a ramas fara carnet

6
Eu
22 ianuarie
+4 : -1
Intentie

Minim 140-150 in localitate oare ce o fi in opinia poliției? A uitat piciorul pe acceleratie ?

Răspuns la: @Eu
Adăugat de : Tu, 22 ianuarie
asa se pare, ca ar fi avut 170 la ora. dar politia spune ca viteza nu este factor de intentie. ziaristii sa intrebe daca soferul de merc a ramas fara...

7
Stire de rahat rastalmaciti rahatul
22 ianuarie
+3 : -9
A taiat calea fara sa se asigure

A taiat calea fara sa se asigure PUNCT incetati sa radtalmaciti atata rahatu baba aia idioata a intrat in banda fara sa se asigure BINE CA AM SCAPAT DE ASA CEVA SI NU A FACUT MAI MULTE VICTIME IN TRAFIC BINE CA PUSTIU AVEA VITEZA SI NU ERA NIMENI IN SPATELE LUI SA SE FACA CARAMBOL SA FIE ZECI DE VICTIME!!!!!

8
Eu
22 ianuarie
+3 : -1
Viteza

Bine că avea omul viteză ? Bravo ,meștere,bun motiv ,stai jos ,2....avea peste 140 in localitate ,dar nu contează ,a murit doar 1 om ,nu mai mulți ,nu ?

9
Radu
22 ianuarie
+3 : -5
ptr .acest autor de saguna

Domule Sorin Mihalache vad ca faceti un fel de caz Elodia in 100 de editi , aveti putin bun simt si incetati cu acest articol din respect ptr victima si acel tanar

10
Ioana
24 ianuarie
+3
Accident lazu

Macar culpa comuna sa fii dat politia..individul daca respecta viteza nu murea nimeni..insa asa e la.noi in tara banu face legea..eu sunt patita..un animal de om era sa imi omoare mama care era intrata in sensul giratoriu..insa sa aflu ca era politist si oare cine a iesit vinovata? Tot mama mea cica nu a acordat " indeajuns" prioritate ..trebuia sa ii puna covor rosu domnului..dumnezeu s-o ierte pe pasagera decedata si sa plateasca vinovatul

25 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Auto

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7158 secunde