Noul Duster, lansat la Constanța. Porți deschise la show-room-urile Dacia

4909
3
Noul Duster, lansat la Constanța. Porți deschise la show-room-urile Dacia - noulduster-1512752584.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă și duminică, 9 și 10 decembrie, show-room-urile Dacia din Constanța, situate pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 251, bulevardul Tomis nr. 393, respectiv Șoseaua Constanței nr. 57A-B Mangalia îi așteaptă pe toți cei care doresc să descopere noul Duster.

"Cei interesați vor avea posibilitatea de a testa noul model și de a afla detalii despre oferta completă de servicii asociate, cum ar fi finanțare și post vânzare. Pe lângă activitățile propuse publicului de fiecare agent autorizat Dacia, vizitatorii vor putea participa la campania specială organizată cu această ocazie și vor avea astfel șansa de a câștiga marele premiu - noul Duster, în versiunea sa cea mai echipată, cu motorizare diesel 1,5 dci de 110 CP și tracțiune integrală", explică directorul general al Reprezentanței Automobile Dacia Constanța, Constantin Olteanu.

Show-room-urile vor fi deschise sâmbătă, între orele 9.00 și 19.00, și duminică, între orele 9.00 și 15.00.

Comentează știrea

nae
9 decembrie 2017
duster

poate ca asta-i mai reusit,ca pana acuma rezultatul este cacao

ady
9 decembrie 2017
Eu am opel cu numere de Bulgaria si merge foarte bine

Eu am opel cu numere de Bulgaria si merge foarte bine

Ion
10 decembrie 2017
Numa saracii are daster

Io am mertan ML 2006 din germanica de la varamiu care munceste acolo, a fost alu o batranica si nu e forjat merge smecher , are motor de 4000 e impozitu mare dar lam trexut pe numele lu bunicamiu si platesc putin . Asa ca cine ia daster e roman sarac si sa sw dea la o parte cu saracia aia de masina cand trec cu io ML full cu trapa da fara piele

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0676 secunde