€ 4.748
£ 5.4269
$ 4.1981

Mai multe ştiri online:

Militarii Forțelor Navale Române participă la cea mai mare campanie de promovare

Ştire online publicată Sâmbătă, 17 Februarie 2018. Autor: Sorin HULUBEI
Marinarii militari vor desfășura, în perioada 19-22 februarie, cea mai mare campanie de promovare a profesiei militare, organizată vreodată de Forțele Navale Române într-un județ din România. 


Pe parcursul celor patru zile, peste 1.100 de elevi din județul Suceava vor interacționa cu scafandri de luptă, cu infanteriști marini, cu militari din echipajele navelor maritime și fluviale, precum și cu studenți și elevi de la instituțiile de învățământ ale Forțelor Navale.


Elevii suceveni vor avea ocazia să vadă machete de nave și de faruri, hărți și instrumente de navigație, elemente și accesorii ale echipamentelor scafandrilor de luptă și ale infanteriștilor marini, materiale marinărești și echipamente de mici dimensiuni, utilizate de echipajele navelor militare, precum și panoplii cu lucrări de matelotaj.


Alături de militarii din Forțele Navale, pe toată perioada campaniei, se vor afla și studenți și cadre didactice de la Departamentul de Comunicare Strategică, Publică și Interculturală al Universității Naționale de Apărare „Carol I” din București, precum și reprezentanți de la Biroul Informare – Recrutare al Centrului Militar Județean Suceava, care le vor oferi elevilor detalii despre admiterea în instituțiile militare de învățământ.


În timpul escalei din județul Suceava, marinarii s-au gândit să aducă un zâmbet și copiilor aflați în dificultate, instituționalizați la Centrul social de servicii multifuncționale din Fălticeni, cărora le vor oferi dulciuri, rechizite școlare și jucării, dar le vor adresa invitația de a face parte din marea familie a Forțelor Navale.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Armata. Onoare şi Patrie!

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 1.3247 secunde