MILITARI de ELITĂ, din trupe speciale. O imagine pentru cunoscători!

7905
3
MILITARI de ELITĂ, din trupe speciale. O imagine pentru cunoscători! - militari-1525856244.jpg
O imagine de colecție, realizată în urmă cu mai bine de două decenii.

17.03.1995 - Lacul Sf. Ana.

Trupa de elită a B - 500 M Sp.

"Poate să zică lumea orice; la vremea aceea, eram cei mai buni cc. din trupe cu cei mai mulți specialiști în toate domeniile. Și nu este lipsă de modestie", a scris Luigi Marian Popa, fost parașutist militar, stabilit, astăzi, în Italia.

Foto - Eugen Mihai. 

Comentează știrea

Dr akon
9 mai 2018
Lasă ma arma!

Exista un regulament aplicabil in toată Armata chiar si in FOS mai ales.Si ăla interzice îndreptarea armei către oameni chiar di nesncarcata.Pe când tipul din dreapta jos o face TINTIN capul unui coleg.Trupe speciale?Lăutari.

Dr akon
9 mai 2018
Erata

TINTIND

Corect
9 mai 2018
ABC-ul soldatului

Asta se invata in prima luna de armata,pe vremea cand se facea armata.Arma nu este jucarica,fie ea si o arma asigurata.Zilele trecute i-au zburat creierii unui politist.Prietena lui se jucase cu arma politistului.Marele vanator sportiv Nastase 7 case (fostul premier) apare intr-o poza facuta in locuinta lui cu arma de vanatoare indreptata aiurea prin casa.Casa era plina cu fotoreporteri.Au existat accidente pana si in poligoanele de tragere adica acolo unde masurile de siguranta sunt urmarite cu multa atentie.Lume proasta.

Răspuns la: Lasă ma arma!
Adăugat de : Dr akon, 9 mai 2018
Exista un regulament aplicabil in toată Armata chiar si in FOS mai ales.Si ăla interzice îndreptarea armei către oameni chiar di nesncarcata.Pe...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4044 secunde