Mai multe ştiri online:

Militar român, medaliat de armata americană!

Ştire online publicată Miercuri, 12 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Un militar român a fost medaliat de armata americană, în urma participării sale la exercițiul "Saber Guardian" din 2017, a anunțat Ministerul Apărării Naționale (MApN).Festivitatea de premiere a avut loc la sediul comandamentului Diviziei 4 Infanterie ''Gemina''.

Locotenentului Victor Bogdan Bila i-a fost conferită distincția 'The Army Achievement Medal' de către colonelul Glenn Schmick, comandantul Brigăzii 18 Poliție Militară din Statele Unite ale Americii, drept recunoaștere față de implicarea și sprijinul pe care acesta l-a acordat trupelor americane în timpul exercițiului ''Saber Guardian'' din anul 2017, precizează MApN, pe pagina de Facebook, scrie Agerpres.

Colonelul Glenn Schmick a declarat că tânărul locotenent este un etalon când vine vorba de ofițerii români, argumentând că militarii americani, care au luat parte la respectivul exercițiu, când aud de România, se gândesc la camaradul Victor Bogdan Bila, potrivit MApN.

''Aceasta este familia mea'', a spus locotenentul Victor Bila, arătând spre camarazii săi din sală, atunci când a fost întrebat dacă la acest eveniment este prezentă familia sa.

Militarul face parte din Batalionul 400 Sprijin ''Feleacu'', unitatea de sprijin logistic a Diviziei 4 Infanterie ''Gemina''.

Distribuie :

Armata. Onoare şi Patrie!

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.1848 secunde