€ 4.6644
£ 5.2406
$ 4.0999

Mai multe ştiri online:

„Este o discriminare crasă față de militari!” Pensii neactualizate și dublă impozitare

Ştire online publicată Marţi, 20 Martie 2018. Autor: Sorin MIHALACHE
Mult rău le-a făcut militarilor rezerviști celebra Ordonanță de Urgență a Guvernului 59/2017, în mod special articolul VII, care modifică Legea Pensiilor Militare de Stat echivalând pensia cu salariul net. Astfel, se ajunge la dubla impozitare a noilor pensionari! 


De parcă nu ar fi fost de ajuns, prin articolul cu pricina se anulează actualizarea pensiei rezerviștilor militari. 


Pentru a corecta această nedreptate, reprezentanții Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, filialele din Constanța și Mangalia, au participat, ieri, la o întrunire cu senatorul PSD de Constanța Ștefan Mihu, în cadrul căreia au cerut abrogarea articolului respectiv din OUG 59/2017. 


Parlamentarul a promis că, în perioada următoare, va face demersurile necesare pentru modificarea ordonanței. 


„Doamne ajută să reușească, pentru că este o discriminare crasă față de militari!”, a transmis un fost ofițer de jandarmi, Daniel Todirică. 
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Armata. Onoare şi Patrie!

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
sambata, 17 noiembrie Foto : COD GALBEN DE NINSORI LA CONSTANȚA 81779 vizite, 0 comentarii COD GALBEN DE NINSORI LA CONSTANȚA
Eveniment
ieri, ora 14:08 Foto : VIAȚA UNUI COPIL STĂ ÎN MÂINILE NOASTRE. HAIDEȚI SĂ DONĂM SÂNGE! 2643 vizite, 0 comentarii VIAȚA UNUI COPIL STĂ ÎN MÂINILE NOASTRE. HAIDEȚI SĂ DONĂM SÂNGE!
Cultură-Educație
joi, 15 noiembrie Foto : Doliu în învățământul constănțean! 2086 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean!
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 1.3631 secunde