Șeful SRI, mesaj de condoleanțe pentru Casa Regală a României

198
Șeful SRI, mesaj de condoleanțe pentru Casa Regală a României - 167583100-1512482885.jpg

Articole recomandate

Directorul Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig, a transmis pe pagina oficială de Facebook a instituției un mesaj de condoleanțe după decesul Majestății Sale, Regele Mihai I. Hellvig susține că românii au datoria să păstreze vie în memorie amintirea patriotismului și curajului Majestății Sale. 


"Am primit cu adâncă tristețe vestea trecerii la cele veșnice a Majestății Sale Regelui Mihai I al României. Ca fost șef al statului român și ultim supraviețuitor de mare însemnătate al celui de-al Doilea Război Mondial în Europa, viața sa în serviciul cetățenilor lasă o amprentă profundă asupra României moderne.


Avem datoria ca, mai ales în aceste clipe, să păstrăm vie în memoria națiunii noastre amintirea exemplelor de patriotism, curaj și demnitate de care Majestatea Sa a dat dovadă în momentele cruciale pentru România secolului XX.


Transmit, în numele meu și al Serviciului Român de Informații, condoleanțe Casei Regale a României și îmi exprim speranța că Familia Regală va rămâne alături de societatea românească în proiectele sale majore, ca un reper constant de moralitate și forță unificatoare. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Majestatea Sa", se arată în mesajul postat pe Facebook.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5052 secunde