Destin tragic! Militar de pe fregata "Regele Ferdinand", omorât de un șofer fugar

2052
Destin tragic! Militar de pe fregata

Articole de la același autor

Forțele Navale Române sunt în doliu. Un militar de pe fregata "Regele Ferdinand" a pierit duminică dimineață, la Constanța, după ce a fost spulberat de o mașină condusă de un șofer care apoi a fugit de la locul accidentului. Tragedia s-a petrecut pe Șoseaua Mangaliei, în apropierea intersecției cu strada Pandurului.

Cosmin Duca avea 22 de ani, era din comuna Luncavița, județul Tulcea, însă locuia în Constanța.

Nu îl speriau nici valurile, nici regimul strict din Armată și avea tot viitorul înainte. Cosmin Duca își trăia viața după moto-ul "Țărmul este mai sigur, dar mie-mi place să mă lupt cu valurile".

Duminică dimineață, la numai câteva zile, după ce se întorsese cu fregata din misiune, inima lui Cosmin s-a oprit. Un șofer inconștient l-a lăsat să zacă pe caldarâm, sângerând până la moarte. Trupul strivit al lui Cosmin a fost văzut de o persoană care trecea prin zonă și a anunțat la 112. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut să-l ajute pe militar. Acesta se stinsese.

Polițiștii îl caută în continuare pe cel care l-a omorât pe Cosmin. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, autoturismul este înmatriculat în Constanța. "După producerea accidentului, autorul a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție. Polițiștii constănțeni au început cercetările pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a autorului și pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la evenimentul rutier. Polițiștii continuă cercetările pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a autorului", precizează reprezentanții IPJ.

★ ★ ★

Ieri, la închiderea ediției, după mai bine de 10 ore de la producerea tragicului eveniment, bărbatul care ar fi produs accidentul mortal s-a prezentat la sediul Serviciului Rutier Constanța. El are 32 de ani și este din Constanța. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4161 secunde