Spumă pe tobogane la Eforie Aqua Park

668

Articole de la același autor

Seria petrecerilor inedite continuă la Eforie Aqua Park. Mâine, în zi de sărbătoare, suntem cu toții invitați la o petrecere cu spumă. Parcul acvatic din Eforie Nord a pregătit tunuri gigant ce vor umple toboganele cu spumă și vor face deliciul celor prezenți. La petrecerea "Spumă pe tobogane" vizitatorii parcului vor avea ocazia să participe și la numeroase concursuri cu premii. Distracția va fi completată de muzică, invitați surpriză, animatori și magicieni.


Eforie Aqua Park promite ca până în ultima zi de vară să organizeze zilnic petreceri interactive pentru cei mici, să mențină un program plin de activități, jocuri și cântec. De dans se ocupă zilnic Starlin Belen, instructorul de fitness venit direct din Republica Dominicană.


Printre dotările parcului se numără nouă tobogane, un jacuzzi cu capacitate de peste 25 persoane, rodeo, loc de joacă fără apă, sute de șezlonguri și baldachine. Turiștii și constănțenii care doresc să petreacă o zi de neuitat la parcul acvatic sunt așteptați în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7152 secunde