€ 4.6662
£ 5.2488
$ 4.0794

Mai multe ştiri online:

Retro party cu Vali Bărbulescu la "Shut Up, Beach" din Mamaia

Ştire online publicată Joi, 09 August 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Pregătiți-vă pentru cea mai mare petrecere retro a verii. Oameni grozavi, muzică bună, mâncare delicioasă și mai ales super-cocktail-uri. Toate acestea le puteți avea într-o singură seară, sâmbătă, 11 august, la „Shut Up, Beach” din stațiunea Mamaia. Așa că, luați-vă pantofii de dans și haideți la distracție. Invitatul serii va fi DJ Vali Bărbulescu. Acesta este un DJ român de muzică house, minimal și techno, care și-a început cariera în anul 1991. La vârsta de 15 ani, Vali și-a început cariera de DJ folosind celebrele platane SL1200 MKII. Un an mai târziu obține trei rezidențe lunare în Hippodrome, Graffiti și Chrome, cele mai bine cotate locații la vremea aceea. Au urmat multe alte giguri în cele mai cunoscute cluburi din țară și din străinătate. 


El a fost votat pe thedjlist.com cel mai bun DJ român, timp de doi ani consecutiv, iar la Romanian Music Awards 2010 a câștigat premiul special „Cel mai bun DJ de radio”. 


În prezent, Vali lucrează tot la radio, dar în anii trecuți a cochetat și cu televiziunea, prezentând diferite show-uri pentru MTV și TVR1. Vali Bărbulescu a declarat că muzica reprezintă viziunea lui artistică, iar fotografia este muzica. De ce? Pentru că, pe lângă muzică, Vali este fotograf de modă. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Litoral 2018

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
sambata, 17 noiembrie Foto : COD GALBEN DE NINSORI LA CONSTANȚA 76525 vizite, 0 comentarii COD GALBEN DE NINSORI LA CONSTANȚA
Eveniment
ieri, ora 14:08 Foto : VIAȚA UNUI COPIL STĂ ÎN MÂINILE NOASTRE. HAIDEȚI SĂ DONĂM SÂNGE! 2565 vizite, 0 comentarii VIAȚA UNUI COPIL STĂ ÎN MÂINILE NOASTRE. HAIDEȚI SĂ DONĂM SÂNGE!
Cultură-Educație
joi, 15 noiembrie Foto : Doliu în învățământul constănțean! 2079 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean!
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 2.3191 secunde