€ 4.655
£ 5.1783
$ 4.1067

Mai multe ştiri online:

Poftă de pește? Haideți la cherhanaua "Moessia"!

Ştire online publicată Vineri, 10 August 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Una dintre plăcerile turiștilor este ca atunci când ajung la mare să mănânce ceva deosebit, ceva ce nu găsesc în fiecare zi. Și ce să mănânci mai autentic la mare decât pește proaspăt la o cherhana? Pe litoralul românesc se mănâncă pește proaspăt pescuit chiar din Marea Neagră (calcan, chefal, guvide, zărgan etc.), dar și fructe de mare, midii sau raci.

Deci, pentru iubitorii bucătăriei pescărești, cherhanalele pot oferi adevărate festinuri culinare, care, împreună cu un vin bun sau un pahar de tărie, se pot transforma în adevărate bucurii la malul mării. Sâmbătă, 11 august, la ora 17.00, se deschide Restaurantul Cherhana „Moessia” din Vadu.

Organizatorii promit ca muzica și voia bună să fie ingredientele unei seri de neuitat, alături de Nikolas Papadopoulos, Ansamblul „Nea Ellada” și formația „Tomis Quartet”. Pentru că vinul nu poate lipsi, se vor degusta vinuri alese din Crama Gabai, Crama Histria, Crama Darie, Crama Vincon, Casa de Vinuri Cotnari, Crama Aurvin, Crama Delta Dunării Somova. Apoi, cocktailurile vor fi preparate de Stalinskaya, iar Denis va găti cu grijă părintească mai multe variante de midii „Mario Negre”, stropite cu nobila vodkă „Beluga”. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Litoral 2018

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3842 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3574 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Economie
joi, 13 decembrie Foto : Mișcarea sindicală  din transportul naval se reorganizează 1722 vizite, 0 comentarii Mișcarea sindicală din transportul naval se reorganizează
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 1.8895 secunde