€ 4.6677
£ 5.3242
$ 4.0341

Mai multe ştiri online:

Poftă de pește? Haideți la cherhanaua "Moessia"!

Ştire online publicată Vineri, 10 August 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Una dintre plăcerile turiștilor este ca atunci când ajung la mare să mănânce ceva deosebit, ceva ce nu găsesc în fiecare zi. Și ce să mănânci mai autentic la mare decât pește proaspăt la o cherhana? Pe litoralul românesc se mănâncă pește proaspăt pescuit chiar din Marea Neagră (calcan, chefal, guvide, zărgan etc.), dar și fructe de mare, midii sau raci.

Deci, pentru iubitorii bucătăriei pescărești, cherhanalele pot oferi adevărate festinuri culinare, care, împreună cu un vin bun sau un pahar de tărie, se pot transforma în adevărate bucurii la malul mării. Sâmbătă, 11 august, la ora 17.00, se deschide Restaurantul Cherhana „Moessia” din Vadu.

Organizatorii promit ca muzica și voia bună să fie ingredientele unei seri de neuitat, alături de Nikolas Papadopoulos, Ansamblul „Nea Ellada” și formația „Tomis Quartet”. Pentru că vinul nu poate lipsi, se vor degusta vinuri alese din Crama Gabai, Crama Histria, Crama Darie, Crama Vincon, Casa de Vinuri Cotnari, Crama Aurvin, Crama Delta Dunării Somova. Apoi, cocktailurile vor fi preparate de Stalinskaya, iar Denis va găti cu grijă părintească mai multe variante de midii „Mario Negre”, stropite cu nobila vodkă „Beluga”. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Litoral 2018

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
sambata, 13 octombrie Foto : UPDATE. COPIL CĂZUT DE LA ÎNĂLȚIME, ÎN "ȚARA PITICILOR"! 55553 vizite, 0 comentarii UPDATE. COPIL CĂZUT DE LA ÎNĂLȚIME, ÎN "ȚARA PITICILOR"!
Cultură-Educație
vineri, 12 octombrie Foto : Apel disperat al directoarei de la Oleg Danovski: "Nu vreau să cerșesc" 34418 vizite, 0 comentarii Apel disperat al directoarei de la Oleg Danovski: "Nu vreau să cerșesc"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 1.6797 secunde