€ 4.6662
£ 5.2488
$ 4.0794

Mai multe ştiri online:

Mâncați și vă distrați ca-n Dobrogea!

Ştire online publicată Luni, 06 August 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Atât constănțenii, cât și turiștii pot lua parte joi, 9 august, de la ora 19.00, la o seară dobrogeană, la restaurantul „Dorna” din stațiunea Mamaia. Ce se întâmplă aici? Dobrogenii sunt cei care deschid spectacolul, în timp ce dumneavoastră puteți savura delicioase preparate din bucătăria locală, cu influențe turcești, tătărești, grecești, aromâne și lipovenești. 


În plus, luați-vă cu voi pantofii de dans, ca să intrați în spectacol, pentru că de veselie și de muzică are cine se ocupa! 


Organizatorii vă promit o seară specială, cu Marian Cozma, formația „Ianina”, formația „Fun Station”,150 de dansatori greci, turci, tătari, armeni, aromâni, ruși-lipoveni și dobrogeni. În ceea ce privește cina, aceasta va conține o mulțime de preparate din toate bucătăriile și tradițiile culinare ale tuturor minorităților, pentru că „așa e Dobrogea - un mozaic de culori, arome, costume, tradiții, istorie și culturi”. 


Așadar, haideți la distracție! Prețul unui bilet pentru adulți este 165 lei, copiii până la șapte ani au gratuitate, iar cei cu vârsta cuprinsă între 7-15 ani vor plăti 90 de lei. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Litoral 2018

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
sambata, 17 noiembrie Foto : COD GALBEN DE NINSORI LA CONSTANȚA 76560 vizite, 0 comentarii COD GALBEN DE NINSORI LA CONSTANȚA
Eveniment
ieri, ora 14:08 Foto : VIAȚA UNUI COPIL STĂ ÎN MÂINILE NOASTRE. HAIDEȚI SĂ DONĂM SÂNGE! 2567 vizite, 0 comentarii VIAȚA UNUI COPIL STĂ ÎN MÂINILE NOASTRE. HAIDEȚI SĂ DONĂM SÂNGE!
Cultură-Educație
joi, 15 noiembrie Foto : Doliu în învățământul constănțean! 2080 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean!
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 1.8655 secunde