€ 4.655
£ 5.1783
$ 4.1067

Mai multe ştiri online:

Gașca "Zurli" cântă la Costinești

Ştire online publicată Sâmbătă, 04 August 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Veselie mare la Teatrul de Vară din Costinești. De ce? Gașca „Zurli” vine, din nou, pe litoral, într-o locație recent renovată, gata să vă ofere spectacole la cel mai înalt nivel.

Aici veți putea asculta cântecele copilăriei, iubite de milioane de pitici. Spectacolul va avea loc în data de 7 august, începând cu ora 20.00, când, atât copiii, cât și adulții vor putea lua parte la o mulțime de momente haioase, în cadrul cărora coregrafiile și jocurile antrenante se vor transforma în provocarea verii pentru cei prezenți la spectacol.

Biletele vor fi disponibile și la casieria teatrului, însă numai în ziua spectacolului și în limita locurilor rămase libere, începând cu ora 16.00 și până la 19.00. De asemenea, biletele sunt disponibile și la difuzorii de pe plajă. Prețul unui bilet este de 40 de lei de persoană.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Litoral 2018

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3842 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3574 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Economie
joi, 13 decembrie Foto : Mișcarea sindicală  din transportul naval se reorganizează 1722 vizite, 0 comentarii Mișcarea sindicală din transportul naval se reorganizează
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 1.7308 secunde