De când nu ați mai râs cu Doru Octavian Dumitru?

488
De când nu ați mai râs cu Doru Octavian Dumitru? - doruoctaviandumitru1-1533734925.jpg

Articole de la același autor

Doru Octavian Dumitru se întoarce în stațiunea Mamaia, vineri, 10 august, când la ora 21.00 va urca pe scena restaurantului "Harlequin" pentru un nou show. De fiecare dată când face glume, el reușește prin temele abordate să îi surprindă într-un mod plăcut pe toți cei care vin să petreacă o seară relaxantă alături de el. Așadar, sunteți așteptați la un show inedit în care Doru vă va servi o porție de râs caldă, dar cu multe picanterii umoristice.

Cine este Doru Octavian Dumitru? El nu mai are nevoie de nici o prezentare, fiind cunoscut de toată lumea. Comicul a fost în mare vogă mai ales în anii 1990 și la începutul anilor 2000. După cum declara într-un interviu, în 1991 a plecat în SUA, pentru a învăța comedie de la actori de marcă, precum Billy Crystal sau Whoopie Goldberg.

În prezent, susține numeroase spectacole în Canada, unde s-a stabilit. "Considerați-mă o cameră spion care spune din casă, un personaj vulnerabil, ușor de recunoscut, un copil care spune lucrurilor pe nume, curat și cald, făcându-te să te simți confortabil", a declarat el. Pentru cei interesați, prețul unui bilet este de 40 de lei.

În prezent, el are 62 de ani și revine în țara din care a imigrat numai pentru spectacole ocazionale. Concurența pe piața umoristică românească, în care s-au făcut cunoscuți în ultimii ani mulți alți amatori, l-a făcut să uite scene ca aceea a Sălii Palatului și să o ia, pentru încă o dată de la zero, prin cluburile și restaurantele țării, încercând să se afirme în fața noilor generații. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2899 secunde