Mai multe ştiri online:

De când nu ați mai râs cu Doru Octavian Dumitru?

Ştire online publicată Joi, 09 August 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Doru Octavian Dumitru se întoarce în stațiunea Mamaia, vineri, 10 august, când la ora 21.00 va urca pe scena restaurantului „Harlequin” pentru un nou show. De fiecare dată când face glume, el reușește prin temele abordate să îi surprindă într-un mod plăcut pe toți cei care vin să petreacă o seară relaxantă alături de el. Așadar, sunteți așteptați la un show inedit în care Doru vă va servi o porție de râs caldă, dar cu multe picanterii umoristice.

Cine este Doru Octavian Dumitru? El nu mai are nevoie de nici o prezentare, fiind cunoscut de toată lumea. Comicul a fost în mare vogă mai ales în anii 1990 și la începutul anilor 2000. După cum declara într-un interviu, în 1991 a plecat în SUA, pentru a învăța comedie de la actori de marcă, precum Billy Crystal sau Whoopie Goldberg.

În prezent, susține numeroase spectacole în Canada, unde s-a stabilit. „Considerați-mă o cameră spion care spune din casă, un personaj vulnerabil, ușor de recunoscut, un copil care spune lucrurilor pe nume, curat și cald, făcându-te să te simți confortabil”, a declarat el. Pentru cei interesați, prețul unui bilet este de 40 de lei.

În prezent, el are 62 de ani și revine în țara din care a imigrat numai pentru spectacole ocazionale. Concurența pe piața umoristică românească, în care s-au făcut cunoscuți în ultimii ani mulți alți amatori, l-a făcut să uite scene ca aceea a Sălii Palatului și să o ia, pentru încă o dată de la zero, prin cluburile și restaurantele țării, încercând să se afirme în fața noilor generații. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Litoral 2018

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 1.83 secunde