€ 4.655
£ 5.1783
$ 4.1067

Mai multe ştiri online:

"Dacă ai ști" ce mai cântă Direcția 5…

Ştire online publicată Miercuri, 08 August 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Joi, 9 august, de la ora 21.00, sunteți așteptați la Teatrul de Vară din Jupiter, pentru a petrece o seară incendiară alături de Direcția 5.

Considerată a fi una dintre cele mai îndrăgite trupe rock ale momentului, Direcția 5 va interpreta o mulțime de melodii celebre, precum „O fată ca ea”, „Dacă ai ști”, „Ești stilul meu” și multe alte hituri care au ocupat primul loc în topurile de specialitate de-a lungul timpului.

De la albumul de debut lansat în 1992 și până în ziua de azi, Direcția 5 a spus și continuă să spună nenumărate povești de viață și iubire. Genurile muzicale abordate sunt: rock alternativ, baladă rock, rock electronic, pop-rock, instrumental, rar club-house. Ultimul lor album, „Love, Peace & Harmony”, a fost scos în urmă cu aproximativ doi ani. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Litoral 2018

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3842 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3574 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Economie
joi, 13 decembrie Foto : Mișcarea sindicală  din transportul naval se reorganizează 1722 vizite, 0 comentarii Mișcarea sindicală din transportul naval se reorganizează
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 1.8215 secunde