€ 4.655
£ 5.1783
$ 4.1067

Mai multe ştiri online:

Cărțile sunt pe val, la Gaudeamus Litoral!

Ştire online publicată Miercuri, 08 August 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Târgul Gaudeamus Litoral vă va încânta și anul acesta cu muzică și sute de cărți, pentru toate vârstele și pentru toate gusturile. Evenimentul va avea loc între 11 și 15 august în Piațeta Perla din Mamaia. Cu această ocazie, în plin sezon estival, Radio România vă invită să sărbătoriți nu doar Centenarul Marii Uniri, dar și 90 de ani de radiofonie românească, toate la Târgul Gaudeamus Litoral. Ca bonus, veți primi și o mulțime de premii. Târgul este organizat de Radio România- Echipa Gaudeamus și Radio România Constanța, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța. 


Pentru cei interesați, programul de vizitare este zilnic, între orele 15.00 și 23.00. Intrarea este liberă. Ce puteți vedea anul acesta?
Cea de-a zecea ediție include toate ingredientele pentru o adevărată sărbătoare la malul mării, acum, în vârf de sezon estival. 


De data aceasta, târgul vă îmbie cu mii de titluri la prețuri extra-sezon, o tombolă cu zeci de premii extrem de generoase, care vor fi oferite zilnic, la fiecare 90 de minute, celor mai norocoși participanți. Apoi, toată lumea va putea participa la spectacolul extraordinar susținut de Orchestra de Muzică Populară „Radio”, marți, 14 august, între orele 20.00 și 22.00, pe scena amplasată în Piațeta Perla. Din decor nu va lipsi nici concursul „Miss Lectura”, având ca premiu o tabletă sau standul Centenar, care reunește o selecție generoasă de volume cu această tematică.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Litoral 2018

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3842 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3574 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Economie
joi, 13 decembrie Foto : Mișcarea sindicală  din transportul naval se reorganizează 1722 vizite, 0 comentarii Mișcarea sindicală din transportul naval se reorganizează
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 1.8176 secunde