€ 4.7564
£ 5.5575
$ 4.2005

Mai multe ştiri online:

Alimente care te hidratează vara

Ştire online publicată Marţi, 07 August 2018. Autor: Cuget Liber Online.
În sezonul cald, organismul are nevoie de hidratare suplimentară, care să refacă pierderea de apă accentuată prin transpirație. Așa că, pe lângă apă, ceaiuri sau sucuri naturale, și alimentația are un aport în acest sens. Iată câteva variante gustoase!

Pepene. În afară de faptul că te hidratează, pepenele conține și licopen, un compus care te poate proteja de razele nocive ale soarelui. E sărac în calorii și poate fi consumat și rece, și la temperatura camerei.

Castravete. E răcoritor și conține 95% apă. Mâncând castraveți, vei reuși să treci mai repede peste efectele neplăcute ale caniculei. Vei fi hidratat și răcorit.

Salata verde. Cu un conținut de 80-95% apă, salata este ușor de digerat și extrem de hidratantă pe timp de caniculă. E unul dintre cele mai sănătoase alimente de consumat pe caniculă.

Fructele de pădure. Afinele, murele, zmeura, cătina, coarnele sunt fructe cu conținut mare de antioxidanți și fibre. Sunt ușor de consumat pe caniculă.

Legume la grătar. Ardei, ceapă, morcovi, dovlecei, usturoi, vinete, țelină și sparanghel puse pe grătar sunt excelente pe vreme caniculară. Antioxidanții din ele îți vor ajuta pielea să minimalizeze pericolul cauzat de expunerea la UV.

Distribuie :

Litoral 2018

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 1.7756 secunde